IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Последно: ЕС одобри разширяването на санкциите срещу Русия

Мерките ще влизат в сила поетапно, през следващите дни, в зависимост от това дали се спазва примирието в Украйна

22:40 | 08.09.14 г. 89
Автор - снимка
Редактор
Последно: ЕС одобри разширяването на санкциите срещу Русия

Съветът на Европейския съюз (ЕС) е одобрил разширяването на санкциите срещу Русия, съобщава е председателят на Съвета Херман Ван Ромпой, цитиран от ИТАР-ТАСС.

“Пакетът от допълнителни ограничителни мерки срещу Русия разширява целенасочените мерки от 31 юли”, коментира Ромпой след извънредното заседание на постоянните представители на държавите от ЕС в Брюксел.

Ромпой пояснява, че санкциите са направени така, че действието им да се смекчава при промяна на курса в действията на Русия по отношение дестабилизацията на Източна Украйна.

Новите санкции се предвижда да влязат в сила през следващите дни. Целта е да се остави време за оценка на изпълнението на примирието в Украйна, пояснява председателят на Европейския съюз.

Когато санкциите бъдат публикувани в Официалния вестник на ЕС, ще се изясни и точният им характер. Това ще стане през следващите дни.

Последният пакет от ограничителни мерки срещу руската икономика Брюксел прие в края на юли, припомня информационната агенция.

Според публикации в различни медии обект на най-новите мерки са руските държавни петролни компании – Роснефт, Транснефт и Газпромнефт.

Повече по темата може да видите в разговора на Димитър Вучев с икономиста от ЕКИП Аркади Шарков в предаването Invest/Or?, излъчено на 5 септември по телевизия и радио Bulgaria On Air!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:52 | 12.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

79
rate up comment 0 rate down comment 1
kalendar
преди 9 години
...когато видиш жертвата да помага на насилника си. Стокхолмски синдром или извратен мазохизъм е това?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
78
rate up comment 0 rate down comment 1
kalendar
преди 9 години
Сега и Барак е комунист? Пич-аз се определям като ляв(дали ляв националист или социалдемократ с умерени националистически възгледи не мога да преценя, щото то точните граници между теориите се размива, а и всеки си ги тълкува сам за себе си) и да ти кажа, че не намирам нищо общо между мен и Обама. И нищо общо между мен и УСА. То и с днешна Русия не намирам много общо, за да съм честен де. Та исках да кажа-изглеждаш ми като някой доста...доооооста объркан младеж, на който четенето му е било малко. Не съвсем никак, но все пак доста малко. Което е по-зле от колкото никак, щото ти е дало едно лъжливо самочувствие, че разбираш от нещо, ама не е ясно много от какво, и успяваш да се аргументираш с риториката на футболист или таксиметров шофьор. В едно си прав-ти си вероятно нормален човек. Таксиметровите шофьори, зидаро-мазачите, докерите-това са все нормални хора(щото ти си на това ниво, просто все едно си прочел една книга). И е вярно, че се води война срещу тях, но е жалко, когато видиш
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
77
rate up comment 4 rate down comment 2
Danny666
преди 9 години
Ха ха ха...абе наистина сте ДОСТА ПРОМИТИ мозъци.СОРОС знаеш ли колко пари пръска на година за ПРОПАГАНДА? Или Търнър за CNN ?Или може би щото си на заплата при тех пишеш тези глупости ха ха ха...Другаря БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА има НОБЕЛОВА награда за МИР ха ха хааа...Апропо да попитам *** ЗАЩО така бе мили. Толкова сълзи и сополи беха когато дойде Ооооообъъъмаааа. А сега.....Сори требе да бегам имах неколко дена ангажимент да седим по цел ден до компа. Успех в дрищенето срещу Американците ха ха ха... само за най-тъпите да напиша в ПРАВ ТЕКСТ. В Америка се води открита война срещу НОРМАЛНИТЕ ХОРА. А зомбита като вас биват облъчвани с пропаганда за тъпите Американци. Другари СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ ( включително вашите ЛЮБИМИ РУКИ ОЛИГАРСИ ) водят тази война. Толкова сте *** че не можете и за секунда да излезете от оковите на клишетат които са ви набили. Кой страда от всички тези санкции ?Руските олигарси или Европейските бюрократи с по 10к заплата на месец ?Ха ха МЪКА !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
76
rate up comment 1 rate down comment 1
kalendar
преди 9 години
ами щом са на 140 год. пазарът явно ги иска. Нали това е принципа на капитализма? Щом пазарът ги иска ти що се трепеш да се обясняваш колко са лошави? Пък и заради теб се разрових и след като им зачетох и броя на Пулицърите, явно и критиците ги искат...само ти имаш против тях!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
75
rate up comment 4 rate down comment 4
Danny666
преди 9 години
Другарю Мави ПОКЪРТИТЕЛНО забавен сте.Тръгнахте от "тъпите Американци" и стигнахте " деграденти от сорта на Чарли Чаплин, Хемингуей, Айнщайн ". От опитите ви за ирония мога само да разбирам че към тези последните ха ха ха ( както и "разни подобни леви ***") имате отношение не точно като към "*** американци".И какво сега *** ли са Американците или не ? Или САМО червените елитаристи са достойни за уважение ? За "140-годишна американска медия" направо ме разплакахте. А бе аз и ПРАВДА много си я обичам. Тя на колко години беше ? Когато си рупур на лъжата и демагогията, ако щеш и на 500 г. да си пак си оставаш *** обслужващ червените *** ( може би да ги наричам елитаристи ).А за "свирките на дядо ми" ....МЪКА.... Другарю Мови за разлика от ТВОЯ ДЯДО моят просто не е живял в България ! Абе защо *** ВИНАГИ преписвате ВАШИТЕ ГРЕХОВЕ на други ? ВСИЧКИ НЕ СМЕ МАСКАРИ другарю ! Нито дедите ни са били РОБИ като твойте.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
74
rate up comment 1 rate down comment 0
SSIW
преди 9 години
"колелото ми харчи само 2 баници с боза, толкоз .."............................съвременна модификация - икономично ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
73
rate up comment 4 rate down comment 1
michaelis
преди 9 години
Ти не си чел нито какво е Комунизъм, Капитализъм, Тоталитаризъм, пишеш тука някви тъпотии, че хората в САЩ са свободни, гледаш само CNN код червено, бембяно, арабите ше ви нападнат там ше бутнат още два блока, нещо за monetary policy да си чул там кой и как е създаден FED как функционира правителството в САЩ как се избира "демократично". Викаш на всички червени комунисти .... :))) Не знам ама ше предложа на партията да те изключат от комсомола, вижда се, че имаш пети клас до обяд, а на партията и трябват кадърни и верни хора ... :)) А до колкото за таксито - ми няям иам само колело и го карам точно като китаец, то ми стига не плащам бензини, колелото ми харчи само 2 баници с боза, толкоз ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
72
rate up comment 6 rate down comment 2
kalendar
преди 9 години
така ли са Таймс???? Това ти ли си го съчини? Я ме информирай мен къде да го прочета това:) Или ти ако не са консерватори, значи са комунисти? Я хвърли един поглед тук: http://goo.gl/OC1FuL Ама го прочети цялото. И MSNBC тия същите дето до скоро GE ги притежаваха ли? И GE ли са ***? Стана ми ясно що съм фен на Джак Уелч....Сега и GM и Chevron ако ги изкараш и тях с леви разбирания...то ще се окаже, че аз съм десен:) Бе за GM може и да бъркам, че те тях ги спасяваха...разбира се-по капиталистически! CNN не бяха ли на Time Warner? Тия, дето и HBO е тяхно? И bTV? Те не бяха ли втората или третата по големина компания(от развлекателната индустрия) в света(респективно-в Щатите)?Вярно е - не ми стига IQ-то да ги осмисля тия червени комунисти, дето икономиката на УСА се поддържа от тях. Пък може би е щото или съм промит мозък, или пък неинформиран ама май предпочитам така да си остана.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
71
rate up comment 7 rate down comment 3
Mavi Goz
преди 9 години
Начи ти си по-авторитетният фактор от една 140-годишна американска медия. Начи един български ***, чийто пра-пра-дядо е правил *** на местния турски ага, докато някой е основавал в Америка този вестник, може да го нарече комунистически ***, защото същият този български гений с непостижимо за простосмъртен IQ е последна инстанция за изтината на тази земя?Начи ти си великият капиталист с български произход, който ще влее серума на истината и ще върне на правия път Великата Държава на Линкълн и Джеферсън, след като *** и леви деграденти от сорта на Чарли Чаплин, Хемингуей, Айнщайн и разни подобни леви *** са цапали святата идея на великите мозъци от Балканите за ненакърнимата свобода на Капитала?Явно е дошло време и България да даде нещо на света - форумния брейнстормър Made in Bulgaria - Dany666! Hurray!За нас из тъмните кьошета на балканското бунище остава утехата, че и ний сме дали нещо на света! хахаха!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
70
rate up comment 2 rate down comment 4
Danny666
преди 9 години
Другаря МАВИ washingtonpost и New York Times са РУПОРИТЕ НА *** в Щатите ха ха ха... само безкрайно ПРОМИТ и неинформиран човек може да пише тъпотии и де се захласва от това.А за *** дето ми е почернел, ами аз съм ***, мияч на чинии живееш под моста *** ха ха ха... Знам че нивото на пишештите тука 7-8 РЕДОВНИ е ниско ама чак толкова ха ха ха ЦИТИРА washingtonpost ха ха ха....CNN или MSNBC нема ли да цитираш също ха ха ха....Абе пуснах ви филмчета погледайте и се ограмотете за какво иде реч. Това е доста над вашето IQ ниво ама не очаквайте некой да ви го смели.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още