fallback

Седем урока, които Световното по футбол дава на спекулантите

От спорта може да се научи много, вижте поуките, които можем да си извадим от футболните мачове

08:48 | 24.06.10 г. 2
Автор - снимка
Създател

Можем да научим много, гледайки Световното първенство по футбол. При това не само за играта, а и за инвестициите и фондовата борса.

Когато се загледах в мачовете, започнах да разбирам по колко много начини те си приличат с борсите и как всъщност могат да ни научат на някои полезни неща, свързани с правенето на пари, пише в материал за Wall Street Journal анализаторът Брет Аръндс.

Спортът учи на много – на воля, на уважение, дава физическа подготовка и психическа устойчивост. С това обаче не се изчерпва всичко, защото той може да ни научи на доста неща, които да приложим в ежедневието си. А част от ежедневието на мнозина е търговията на финансовите пазари.

Ако не вярвате на Аръндс, разгледайте галерията и вижте седемте урока, които той си е взел от Световното първенство. Те могат да научат и вас на много неща, свързани с игрите с пари и борсовата търговия.

Не се шокирайте от „шоковете” Нужна е силна защита Трябва да се мисли глобално Не се заслепявайте от надеждата Търпението е добродетел Внимавайте с поемането на рискове Не отправяйте всичките си надежди към съдиите

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 17:27 | 12.09.22 г.
fallback