fallback

T-Mobile достигна 2 млн. абоната в Хърватска

За сравнение страната е завършила миналата година с общо 3.7 млн. мобилни потребителя при покритие от 82% от територията на страната

12:25 | 05.06.06 г.
Автор - снимка
Създател

Най-големият мобилен оператор в Хърватска – T-Mobile, отчете двумилионния си потребител днес, като затвърди лидерската си позиция на телекомуникационни пазар в страната, съобщи медийното издание Croatia Today.
 
 
От компанията отчетоха два милиона потребители, които са с активни SIM-карти, като резултатът бе определен от мениджмънта на компанията, като отличен и плод на усилията на всички 1000 служители на компанията в страната.
За сравнение, Хърватска е завършила миналата година с общо 3.7 млн. мобилни потребители, при покритие от 82% от територията на страната.
В същото време от T-Mobile запазват лидерското си място, като най-голям мобилен оператор в страната с пазарен дял от 51.3%.
От ръководството на компанията обявиха, че са изключително доволни от постигнатия резултат на фона на либерализацията на мобилния пазар и изключително силната конкуренция в страната.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:01 | 08.09.22 г.
fallback
Още от Свят виж още