fallback

Парфюмерийната компания Coty подписа договор за IT услуги с IBM

15:02 | 05.12.05 г.
Автор - снимка
Създател

Coty Inc., най-голямата парфюмерийна компания в света, както и лидер в областта на козметичните продукти, обяви, че е подписала петгодишен договор с IBM за обезпечаване на системата за доставки в 14 страни в Северна Америка и Европа. Очаква се партньорството да осигури значително намаляване на разходите за Coty, като се използват мащабните икономически системи на IBM по целия свят и се оптимизира процесът на доставка.

През последните години Coty бързо разви основните си бизнес дейности чрез процес на естествено разрастване и чрез придобивания. Очаква се намаляването на разходите за системата за доставки допълнително да подсили разрастването на компанията, като така ще бъдат отделени средства за инвестиране в съществуващи продукти и нови придобивания.

IBM ще осигури на Coty продукти и услуги в области като бизнес услугите, туризма, управлението на различни устройства, технологията и телекомуникациите, маркетинга и логистиката. Основна част от проекта е въвеждането на цялостното решение на IBM за процеса ‘доставка/заплащане’, което ще бъде интегрирано в системите на Coty. Решението на IBM ще улесни Интернет търсенето, автоматизираните поръчки, своевременно проследяване на статуса на поръчките и заплащането на доставчика. Coty Inc. включва Coty Beauty и Lancaster Group и има разнообразно продуктово портфолио от над 35 световноизвесни дизайнерски и лайфстайл марки. Сред най-продаваните са Calvin Klein, Аdidas, Rimmel, Davidoff, Lancaster, Jennifer Lopez, Jil Sander, Joop! и Kenneth Cole.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:40 | 26.08.22 г.
fallback
Още от Свят виж още