fallback

Yahoo подобрява услугата за търсене в електронната поща

Компанията първоначално ще предлага услугата на малка група потребители в САЩ и след това постепенно ще я въведе сред останалите си клиенти по света

13:28 | 30.08.05 г.

Yahoo Inc., който поддържа над 200 милиона електронни пощи по целия свят, обяви, че подобрява услугите си, давайки възможност на хората да търсят текстове, снимки и документи в пощата си, съобщи Ройтерс.

Подобренията в търсенето са в отговор на факта, че електронната поща се превръща в индивидуален архив на документи за всеки човек. Предизвикан от конкурента си G-mail, Yahoo започна да предлага 1 гигабайт безплатно пространство или 2 гигабайта срещу скромна годишна вноска.

Миналата седмица Google Inc. подобри системата си Desktop search, като освен акаунта в Gmail или Microsoft Outlook, търсенето включва и харддиска.

Yahoo първоначално ще предлага услугата на малка група потребители в САЩ и след това постепенно ще я въведе сред останалите си клиенти по света.

Със своите 219 милиона клиенти през юли, Yahoo държи 35.1% от световния пазар, плътно след Microsoft Corp., който държи 221 милиона потребители на Hotmail или 35.5% от пазара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:29 | 19.08.22 г.
fallback
Още от Свят виж още