fallback

Planet Schwarz Tech Conference - технологично събитие за иноватори

Форумът ще обхване различни аспекти на технологичния свят с фокус върху AI технологиите

12:52 | 15.11.23 г.
Автор - снимка
Създател

На 23 ноември, от 17:00 ч., ще се открие първото издание от серията технологични събития Planet Schwarz Tech Conference. Конференцията ще се проведе в иновативното пространство Planet Schwarz, където изключителни български и международни лектори ще говорят за програмирането и изкуствения интелект. Иновативният форум ще обхване различни аспекти на технологичния свят с фокус върху AI технологиите. Основните говорители са специалистите от MongoDB и Schwarz IT, които ще говорят за Vue 3 Composition API vs Options; Applied GenAI; AI applications with Atlas Vector Search и Architecture.

Петьо Митков и Георги Димов от Schwarz IT ще говорят за Vue 3 Composition API за структуриране на компонентите във Vue.js, който е по-гъвкава и мощна алтернатива на Options API.

Пенчо Добрев, ръководител на екипа Data&AI, ще представи темата Applied GenAI, иновативен подход в областта на изкуствения интелект, фокусиран върху приложението му в обработката на персонализирани данни за предмети.

Гост-говорителят Нилс Линдхолм от MongoDB ще представи как Atlas Vector Search може да поддържа приложенията за изкуствен интелект. Ще бъдат обсъдени технологичните аспекти на вграждане на Atlas Vector Search в AI приложения, с фокус върху улесняването на търсенето в голям обем данни и усъвършенстване на функционалността на приложенията.

Йоханес Хйоне ще води сесията по архитектура, която ще проследи три хоризонта в развитието на софтуерни архитектури, от "сърдечна хирургия" до просто "го направи". Йоханес ще представи ключовите принципи и тенденции в проектирането на архитектурни решения, като прегледа какви фактори влияят върху избора между различни подходи при създаването на софтуерни системи.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА:

Регистрацията е отворена на следния линк за регистрация.

Очакваме ви на Planet Schwarz Tech Conference, където иновациите срещат знанието!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:52 | 15.11.23 г.
Още от IT и телекомуникации виж още