fallback

Дронове, въздушна мобилност, AI, експертни форуми – какво ще предложи Inter Drone Expo от 1 октомври?

От 1 до 4 октомври в "Интер Експо Център" дрон-изложението, заедно с MACHTECH&INNOTECH EXPO и COPIS, създава условия за развитие на бизнеса във високите технологии, металообработката и рекламата

09:00 | 27.09.24 г.
Автор - снимка
Създател

Ключова ще бъде следващата седмица за сектора на дроновете, искуствения интелект, роботите и безпилотните технологии. Защото към този сегмент, намиращ все по-голямо място във всяка ежедневна дейност, е насочено изложение Inter Drone Expo 2024. Третото издание отваря врати от 1 до 4 октомври в "Интер Експо Център" и ще превърне София в стратегически важна точка за всеки представител на сектора. Още по-ценно за присъстващите е, че ще могат да посетят и експертните форуми DRONE EXPO SUMMIT и AIR MOBILITY SOLUTIONS, INNOVATIONS AND SAFETY Forum.

Дронове, автономни роботи, безпилотни апарати и системи, компоненти и частите за тях, софтуер, изкуствен интелект, аерокосмически решения, малки летателни апарати. Всичко изброено е „в светлината на прожекторите“ на Inter Drone Expo. „Тези технологии са приложими в много икономически сегменти“, коментират експертите. И поясняват, че дават възможност за развитие на бизнеса и решаване на редица казуси в много сегменти, сред които логистика, земеделие, градска мобилност, охрана, пожарна безопасност, строителство, архитектура, картографиране, туризъм, филмова индустрия и др.

Снимка: ИЕЦ

Достъпът до Inter Drone Expo ще бъде с билети. За максимално улеснение на посетителите онлай платформата www.iec.urboapp.com за продажба на билети е усъвършенствана. Покупката през телефона, компютъра или таблета отнема 2 минути. В дните на изложението билети ще могат да се купуват и от касите на "Интер Експо Център".

Симбиоза с изложенията за металообработка, реклама, дизайн и печат

От 1 до 4 октомври Inter Drone Expo 2024 ще се проведе паралелно с други две изложения, засягащи два тясно свързани с дроновете, безпилотните технологии и изкуствeния интелект сегменти – на индустрията и рекламата. Това са MachTech&InnoTech и COPIS. Всъщност с билета си за Inter Drone Expo 2024 ще можете свободно да посетите и другите две международни изложения.

MachTech&InnoTech за 15-и път ще създаде бизнес платформа за индустриалните машини, роботи и технологии в металообработката. COPIS ще привлече рекламни и дизайнерски агенции, печатници и издателски къщи, фрийлансери, дистрибутори, търговци, маркетинг специалисти и рекламисти, фотографи, бранд мениджъри и др., обединявайки под покрива си Вселената на печата и рекламата.

Снимка: ИЕЦ

Дроновете и изкуственият интелект за образованието, науката и безопасността в небето

Ако сте сред хората, търсещи настоящите и бъдещите приложения на дроновете, безпилотните технологии и изкуствения интелект, със сигурност трябва да посетите съпътстващите събития на Inter Drone Expo 2024. Благодарение на "Интер Експо Център" и партньорите на екипите от Асоциация "Обединено дрон общество" и Асоциацията на българската авиационна индустрия (АБАИ) през тази година ще бъдат реализирани визионерски формати.

В дрон безопасността и киберсигурността, обученията в училище, отбраната и ролята на дроновете и роботите при бедствия и аварии ще ни пренесе Drone Expo Summit 2024 на 1 октомври. Събитието е съвместно организирано от Асоциация "Обединено дрон общество" и "Интер Експо Център".

Снимка: ИЕЦ

На 2 октомври AIR MOBILITY SOLUTIONS, INNOVATIONS AND SAFETY, благодарение на Асоциацията на българската авиационна индустрия (АБАИ), ще ни срещне с експерти от научните среди, ще открием как високите технологии могат да осигурят безопасност в небето и кога ще сме свидетели на летящи коли. Ще разберем повече за контрола на безпилотните летателни средства и мястото на изкуствения интелект при дроновете.

От 1 до 4 октомври третото издание на изложение Inter Drone Expo ще предложи изобилие от възможности за бизнеса и визионерите в сферата на дроновете, безпилотните технологии и изкуствения интелект. Билетите за форума са достъпни на www.iec.urboapp.com.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:15 | 26.09.24 г.
Още от Новини и анализи виж още