fallback

8 супер неща, които да правите със Samsung Galaxy Z Fold6

Galaxy Z Fold6 е последно поколение висок клас телефони на Samsung

09:00 | 08.08.24 г.
Автор - снимка
Създател

Galaxy Z Fold6 е последно поколение висок клас телефони на Samsung и, съвсем логично, очакванията към него са доста големи. Но технологичният гигант е на път да ги покрие. Представяме ви 8 страхотни неща, които можете да правите със Samsung Galaxy Z Fold6 по съвсем нов и още по-удобен начин.

Използвайте AI

В Samsung Galaxy Z Fold6 можете да пробвате първата мобилна AI платформа на марката, която ще промени напълно ежедневието, работата и почивката ви.

В джоба си ще носите инструмент за редактиране на снимки за социалните медии, автоматичен преводач на разговори, програма за резюмета на разговори или имейли и още куп други дейности.

Използвайте няколко приложения едновременно

Най-сетне можете да работите на телефона едновременно с две приложения, като използва функцията Multi-Active Windows и персонализирани сдвоявания на приложения в Edge Panel. Така можете да отваряте и виждате едновременно имейла и календара си, да четете документи и да сте във видеоконференция, да гледате видео и да разговаряте с приятел в друг видео прозорец и т.н.

Плъзнете и...

Една от най-удобните функции на този наистина голям екран е, че можете не само да виждате две приложения, но и да работите едновременно с тях. Можете например да плъзвате икони или текстове от единия прозорец в другия, точно както го правите на компютъра си. Така е още по-лесно например да препратите URL, да копирате текст или изображение.

Използвайте удобната лента на задачите

Докато телефонът е отворен, в долната му част остава видима лентата на задачите, така че можете да превключвате между различни приложения изключително удобно, без да затваряне текущото. Лентата може да бъде персонализирана и позволява бързо сдвояване на приложенията.

Пишете бележки със S Pen

S Pen отдавна се превърна в любимец на бизнес потребителите, но Samsung Galaxy Z Fold6 подобри неговата функционалност. Той превръща в печатен текст всичко, което напишете на ръка по екрана, а Note Assist позволява да организирате мигновено бележките.

Ако предпочитате писането на ръка, можете да напишете имейл в Gmail или OutLook със S Pen и след това да преобразувате написаното в текст с печатни букви, които да изпратите към получателя.

Оставете ръцете си свободни

Не се налага да държите телефона в ръце, докато сте във видеовръзка – можете просто да го прегънете под удобен ъгъл и да го сложите на каквато и да е равна повърхност пред себе си. Това се случва благодарение на FlexMode.

Работете в цялата екосистема на Galaxy

Ако използвате повече от едно цифрово устройство Galaxy, Galaxy Z Fold6 може да включи всички тях в свързано изживяване или екосистема. Така можете да отговаряте на обаждания през таблета Galaxy Tab или да прехвърлите звука към слушалките Galaxy Buds. Като използвате Quick Share или Link to Windows, можете да прехвърляте данни и да имате достъп до приложения за смартфон на Galaxy Watch или чисто новия Galaxy Ring.

Работете удобно

През Samsung Galaxy Z Fold6 можете и да работите лесно, като го свържете безжично към интелигентен монитор или телевизор, сдвоите клавиатура и мишка и започнете работа в интуитивна среда, подобна на компютър. За целта просто използвайте Samsung DeX .

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:33 | 07.08.24 г.
Още от Новини и анализи виж още