fallback

PlovDev събра над 10 000 лв. за благотворителност

Благотворителното събитие под организация на Proxiad SEE събра над 10 000 лв. в подкрепа на фондация „Заедно в час“

12:50 | 30.11.22 г.
Автор - снимка
Създател

На 24 и 25 ноември се проведе десето издание на конференцията PlovDev. Събитието за трета поредна година посрещна своите гости онлайн. „Благодарение на спонсорите на събитието и интересните лекции юбилейното издание успя да събере двойно повече средства от миналата година – над 10 000 лв.“, заявиха организаторите от Proxiad SEE. Цялата сума ще бъде дарена на фондация „Заедно в час“ и тяхната програма „Училище за пример“.

Темите тази година успяха да събудят интереса на над 400 специалисти в IT сферата, които се регистрираха за събитието. Сесиите по време на конференцията бяха подготвени от изявени експерти в областта и зрителите научиха повече за 3DS протоколите за сигурност, Go инструментите за testing на апликации, .Net Minimal APIs технологията, Cloud-native разработката на софтуер, какво е да си блокчейн инженер и други интересни теми.

Тази година се проведе за пръв път и панелна дискусия на тема „How to deal with legacy systems”, в която се включиха специалисти и разказаха своя опит и добри практики.

„Равносметката ни показва, че всяка година можем да надграждаме конференцията и нямаме търпение за следващата. Ще очакваме още повече зрители, с които да обменим опит, добри практики и идеи“, посочват от Proxiad SEE.

Водещи на събитието: Радостина Стоилова, Deputy Head of Service Center в Proxiad SEE, и Михаил Мерков, Technical Team Lead в Proxiad SEE.

Ако сте пропуснали конференцията, сега можете да гледате лекциите от PlovDev 2022 oнлайн. Повече информация относно събитието можете да откриете тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:51 | 30.11.22 г.
Още от Новини и анализи виж още