fallback

Levi's подсказва за потенциално сътрудничество с Бионсе

Компанията се опитва да се възползва от новата популярност на денима

13:00 | 24.09.24 г.

Levi Strauss се прицели към феновете на певицата Бионсе в понеделник, подсказвайки за потенциално сътрудничество със звездата в публикация в Instagram, пише CNBC.

Цената на акциите за кратко се повиши след новината.

Публикацията включва снимка на жена, носеща каубойска щапка и яздеща кон, а надписът гласи „INTRODUCING: A New Chapter”. Отвъд препратките към най-новия албум на Бионсе Cowboy Carter, Levi’s също така отбеляза акаунта на суперзвездата в публикацията, подхранвайки еуфорията на нейната фен база, известна като Beyhive.

Кънтри албумът на Бионсе, публикуван по-рано тази година, включва песен с името Levi’s Jeans.

Напоследък денимът отново е във възход, а брандове като American Eagle и Abercrombie & Fitch използват тенденцията, за да съживят продажбите си.

Приходите на Levi за второто тримесечие не изпълниха очакванията на Wall Street, но мениджърите на марката вярват, че бъдещето на денима е светло. Главният изпълнителен директор Мишел Гас коментира пред анализатори при представянето на отчета, че увеличаването на популярността на денима никога не е била по-голяма, особено при дрехите, различни от панталони, като дънкови поли или рокли.

Представители на компанията не са отворили веднага на запитването за коментар пред CNBC относно потенциалното сътрудничество с Бионсе.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:56 | 24.09.24 г.
fallback
Още от Мода виж още