fallback

БЕГЕ наградите, които 15 години отличават най-добрите в игралната индустрия

Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE) привлича стотици представители от различни сегменти на индустрията

11:34 | 14.10.24 г.
Автор - снимка
Създател

Тази година BEGE наградите празнуват своята 15-та годишнина, като продължават да затвърждават позицията си като едни от най-престижните отличия в света на игралната индустрия. Те са част от програмата на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE), което е най-голямото и влиятелно събитие за професионалистите в гемблинга в Източна Европа.

BEGE привлича стотици представители от различни сегменти на индустрията – производители на игрално оборудване  и софтуер, наземни и онлайн оператори, афилиейти, доставчици на платежни услуги, както и медии и асоциации. Това е мястото, където се обсъждат най-новите иновации, стратегии и технологии, които оформят бъдещето на развлекателния сектор на европейско и световно ниво.

През годините BEGE наградите са се превърнали в символ на признание за иновации, изключителни постижения и бизнес успехи в различни категории на игралната индустрия. Сред категориите, по които се отличават водещите компании, са „Онлайн доставчик на годината", „Онлайн платформа на годината", „Онлайн игра на годината" и много други.

Целта на наградите е не само да отличат тези, които са направили значителен принос към развитието на индустрията, но и да насърчат иновациите и устойчивото развитие в сектора. Наградените компании и личности са водещи фигури в своите области, които задават нови стандарти и повишават нивото на конкурентоспособност в този динамичен сектор.

Тази година церемонията по връчване на BEGE наградите ще отбележи специално 15-годишния юбилей на наградите, като събитието ще бъде по-голямо и впечатляващо от всякога. Събитието ще се проведе на 27-и ноември в клуб Black&White, част от комплекс Palms Royale Sofia.

Вече петнадесет години BEGE наградите отличават най-добрите в индустрията, като за пореден път ще съберат браншовия елит, за да честват постиженията и да зададат нови цели за бъдещето на игралния бизнес.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:34 | 14.10.24 г.
Още от Lifestyle виж още