fallback

Новата любима дестинация на звездите в България е Barcelo Royal Beach на Слънчев Бряг

Условията в петзвездния хотел надминават очакванията дори и на най-взискателните гости

08:30 | 04.09.24 г.
Автор - снимка
Създател

Българското Черноморие отново е на мода сред родните звезди. Вместо на плажовете на Анталия и близка Гърция, все повече известни нашенци избраха да се припичат това лято на безкрайните плажове на Слънчев бряг, наслаждавайки се на лукса, комфортните места за настаняване и безбройните възможности за забавление.

Магнит за звездите се оказа бижуто на южния курорт Barcelo Royal Beach. Условията в петзвездния хотел надминават очакванията дори и на най-взискателните гости, гарантирайки незабравимо изживяване с луксозни удобства, спокойствие и първокласно обслужване, сравними с тези на най-престижните световни курорти.

Героите на "Каналето" и студентското предаване "Ку-Ку" Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев от години обикалят заедно родните плажове. Сега забавните „хамали“ плажуват на Слънчев бряг, където често наемат лодка и се отправят навътре в морето. Те се наслаждават максимално на почивката си, веселят от сърце и пускат забавни клипове в социалните мрежи.

За любителите на здравословното хранене, Barcelo Royal Beach предлага специално средиземноморско меню, което е известно със своя балансиран хранителен профил и високо съдържание на антиоксиданти. Затова през лятото редовни гости бяха известни дами, за които здравословният начин на живот и меню са абсолютен приоритет.

Красивата лекарка д-р Неделя Щонова е сред българките, които са наясно как да се грижат за здравето и красотата си така, че да не жертват едното за сметка на другото. Д-р Щонова би могла да се похвали с перфектна визия и фигура, която със сигурност не се дължи единствено на ген, а на системни грижи. Най-важните от тях са правилното хранене и ежедневното движение. През това лято компания на д-р Щонова правеше нейният екранен партньор Атанас Месечков от Dancing stars.

Д-р Неделя Щонова. Снимка: Barcelo Royal Beach

Бившата водеща на предаването „Търси се“ Нели Хаджийска също е привърженик на здравословния начин на живот. Тя отдавна не закусва тестени изделия, пържено или други тежки храни и пие много течности. В режима ѝ присъстват много плодове, а след обяд хапва предимно салати и безмесни ястия.

Любимата диетоложка на звездите Енджи Касабие също не подмина родното море и отседна в Barcelo Royal Beach. Присъствието на такъв специалист е гордост за всеки хотел, тъй като красавицата подбира внимателно храната, която консумира.

Редица музикални икони също избраха емблемата на българското Черноморие в Слънчев бряг.

Това лято в Barcelo Royal Beach отседнаха още легендите от „Диана Експрес“, дует „Шик“, Братя Аргирови, Силвия Кацарова и дъщеря ѝ Теди Кацарова, Мими Иванова, Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Милена Славова, Мая Нешкова, Росица Ганева, Дует WEIL, Искрен Пецов, Коцето Калки, Нелина и много други.

Нели Рангелова. Снимка: Barcelo Royal Beach

На фона на толкова много български звезди туристите се шегуваха, че сигурно са върнали конкуреса "Златният Орфей", който навремето се провеждаше във вариетето на курорта.

Маргарита Хранова винаги е казвала, че най-любимото ѝ място е българското море. Преди време тя дори записа песен за популярния курорт Албена. Малцина знаят, че Хранова е първата българска певица, изпяла легендарната песен "Джулай морнинг" още през 1975 година.

Братя Агрирови също си спомнят с умиление за най-добрия български курорт и продължават да се завръщат в него, въпреки че години наред живяха в чужбина. Причината е, че там получават първата си голяма награда – през 1984 г. на „Златният Орфей“.

Братя Аргирови, Силвия Кацарова и Нелина 2. Снимка: Barcelo Royal Beach

Освен с впечатляващия си интериор и първокласно обслужване, Barcelo Royal Beach печели сърцата на знаменитостите с разнообразието от удобства, които предлага. Просторните и елегантно обзаведени стаи, спа центърът с богата палитра от процедури и басейните с кристално чиста вода са само част от предимствата, които карат звездите да се чувстват специални и глезени.

Разположен на самия бряг на морето, хотелът предлага на гостите си възможност да се насладят на златистите пясъци и топлите води на българското Черноморие, съчетавайки плажните удоволствия с лукса на 5-звездно обслужване.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:22 | 03.09.24 г.
Още от Lifestyle виж още