fallback

Лятната кампания „Полет към дома“ е с удължен срок

Промоционалните цени в лятното предложение важат за еднопосочни директни полети от 16 европейски дестинации, извършени до 30 септември 2024 г.

16:41 | 21.08.24 г.
Автор - снимка
Създател

Поради изключително големия интерес към лятната кампания „Полет към дома“ националният превозвач удължава срока на промоцията до 31 август 2024 г. През август и септември удобството на полетите на „България Еър“ се съчетава със специалните условия на кампанията, предлагаща билети на изгодна цена.

Промоционалните цени в лятното предложение важат за еднопосочни директни полети от 16 европейски дестинации, извършени до 30 септември 2024 г. Кампанията предлага много добри условия за пристигащите в страната пътници с атрактивни цени на билети в икономична класа за директни полети от редица европейски градове до столицата на България. Париж, Амстердам, Барселона, Атина, Милано и Цюрих са сред известните дестинации, включени в кампанията „Полет към дома“.

Атрактивните цени на полети в лятното предложение започват от 79 EUR, а срокът на продажба на билети е удължен до 31 август, така че побързайте да резервирате своите места на специална цена. В тарифата на билетите в икономична класа се включва безплатен check-in, 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, както и кетъринг на борда с топли и студени напитки, вода, сандвич и шоколадче на „България Еър“.

Летете от някои от най-известните столици в Западна Европа - Мадрид, Лисабон, Рим, Берлин, Прага или Лондон и се насладете на пътуване в отличен комфорт на борда на нашите модерни и функционални самолети, заедно с обслужване от високо ниво.

Националният превозвач на България предлага на своите пътниците удобна онлайн регистрация преди полет, възможност за заявяване на допълнителен багаж и избор на място в самолета чрез мобилното приложение или официалния сайт на авиокомпанията. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:41 | 21.08.24 г.
Още от Lifestyle виж още