fallback

"Хилтън София" превръща бар Regale в оазис на джаза това лято

Петзвездна атмосфера под звездите и много популярни гости на първата вечер Sunset Jazzy Night

14:49 | 19.07.24 г.
Автор - снимка
Създател

Хотел "Хилтън София" стартира специална джаз програма в своя коктейл бар Regale Bar & Terrace. Музикалната изненада на първото джаз събитие Sunset Jazzy Night бе Елия Тодорова квартет. Очарователната вокалистка, позната като победител в петия сезон на X Factor като част от 4 Magic, завлaдя сцената с уникалния си талант и кавъри на някои от най-големите джаз и поп хитове. Миксолозите на бара пък бяха подготвили специално шоу с коктейли, което нажежи градусите до максимум преди живите изпълнения на квартета. Сред ценителите на джаз музиката, които присъстваха на ексклузивното събитие, бяха представители на бизнеса, дипломацията, популярни личности и инфлуенсъри, както и медии. Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Нели Хаджийска, Антоанет Пепе и Мистър България 2021 Виктор Русинов, бяха само някои от звездните имена, които се насладиха на програмата и авторските коктейли на терасата на бар Regale.

Sunset Jazzy Night се проведе с партньорската подкрепа на BMW България, Volt Premium Taxi, Delirium Exclusive, Altinbas Diamond и SEG, които заедно с "Хилтън", бар Regale и OXBO предоставиха специални изненади за гостите.

Снимка: Хилтън София

„Бар Regale е истинското бижу на "Хилтън" в сърцето на София“, сподели по време на събитието генералният мениджър на "Хилтън София" Бони Манси. „Вярваме, че джаз музиката пасва идеално на "Хилтън" и бара ни, защото и те, и джазът сами по себе си са елегантни и стилни, но дълбоко в себе си са забавни, диви и вълнуващи! Точно затова ние планираме това да е само първото от серия тематично джаз парти, които ще организираме“, допълни той.

Новият бар Regale в хотел "Хилтън София" е уникална концепция, която веригата въвежда пилотно в България. Със своята стилна и луксозна атмосфера, внимателно подбрано меню от изцяло местни съставки и богата палитра от авторски коктейли, бар Regale е райско кътче за феновете на миксологията. От класически коктейли до иновативни прочити на популярни напитки, всяка комбинация в менюто е изкусно съчетание на вкусове и аромати, които оставят безгрижно усещане на удоволствие.

В сърцето на бара стоят двама талантливи миксолози, които разгръщат въображението си, като използват домашно приготвени сиропи и необикновени съчетания от вкусове, които впечатляват очите и небцето. Regale Bar & Terrace е идеалното място както за забавна и запомняща се коктейлна вечер, така и за частна бизнес среща през деня. Концепцията на мястото е то да бъде модерно и елегантно, но в същото време дръзко и вълнуващо.

Бар Regale e част от скорошната впечатляваща трансформацията на хотел "Хилтън София", основана на мотото „парк в хотела и хотел в парка“. Реновираният "Хилтън" разполага с 259 луксозно обзаведени и обновени стаи за настаняване, а черешката на тортата сред тях се четирите първокласни апартамента и единадесетте ексклузивни апартамента на новия панорамен последен етаж на сградата. Модернизираният конферентен център на "Хилтън" пък разполага с техника от последно поколения и общо 13 мултифункционални пространства, които осигуряват нов стандарт за корпоративни събития в България, съчетавайки изтънченост, функционалност и грижа за природата. Симетрията на сградата, гледайки към булевард „България“, се допълва от изцяло новия Executive Lounge.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:49 | 19.07.24 г.
Още от Lifestyle виж още