fallback

ИЕЦ прави чудеса за Коледа

Екипът ще бъде до вас от първите стъпки до самия край на вашето коледно парти

15:48 | 20.06.24 г.
Автор - снимка
Създател

Една невиждана трансформация.    

Три основни думи могат да характеризират корпоративния свят: динамика, натовареност и ефективност. Докато Вие се фокусирате върху работните си ангажименти, Интер Експо Център ще се погрижат за цялостната организация на вашето събитие. Заедно ще извървите стъпките от вземането на решения до сътворяването на коледната магия. Необходимо е само да представите изискванията си и професионалният екип ще се погрижи за всички детайли от организацията - логистика, аранжировка, специални ефекти, програма, сценарии, артисти и кътове за забавления, кетъринг. 

Сградата на Интер Експо Център разполага с 42 хил. кв.м площ и предоставя възможност за реализиране на различни събитийни концепции чрез многообразни и подходящи визуални трансформации. 

Технологични иновации 

В днешно време, когато технологичните иновации са неотменна част от работната среда, Интер Експо Център може да внесе иновациите и във вашето коледно събитие. Базата предлага съвременни технологични решения, които ще впечатлят вашите гости и ще ги пренесат през вълнуващи визуални и аудио преживявания чрез уникални елементи, светлини, декори и ефекти - специално разработени за тематиката на събитието. 

В ИЕЦ вярват, че може да преобразят всяка от залите си според идеите ви, а благодарение на уникалната по рода си цялостна концепция могат да се докоснат до всички ваши сетива.  

Ако решите да заложите на бутикова вечер с малък, но сплотен екип, или пък искате да устроите парти, на което всички да са поканени и да се забавляват, то капацитетът ни се разгръща от 100 до над 2 хил. души.  

Декорацията, украсата, звукът - чист и неповторим, са сред ангажиментите, с които се заемат и обещават да ни дарят. Професионално подготвеният и опитен екип ще се радва да ви предложи подходящ кетъринг, а защо не и миксолози? 

И за да се насладите на забавлението, без да губите време в паркиране и търсене на места, разполагате и с паркинг, който се намира под зала 6 за 420 автомобила. В непосредствена близост можете да се използвате и от паркинг за до 1300 места (буферен на метростанция „Интер Експо Център“ – „Цариградско шосе“). 

С какво са уникални? 

„Едно от най-важните условия за успех е да имаш доверен партньор с богат опит зад гърба си. Някого, на когото да се довериш, че ще те предпази от необмислени решения и ще обере всички луфтове около организацията. В последните години непрекъснато надграждаме възможностите за нашите клиенти, като се стараем да предложим цялостно решение. В портфолиото ни влизат и допълващи услуги на доказани партньори като ние вярваме, че можем да се погрижим за всеки детайл. Представете си да имате няколко такива партньора на своя страна?“. Това сподели за концепцията Йоан Младенов, Зам.Управител на Интер Експо Център. 

Пакетът, който всеки клиент ще получи, гарантира създаването на перфектната коледна атмосфера, на която да се насладите без грижи около организацията и прилежащите я процеси. Екипът ще бъде до вас от първите стъпки до самия край на вашето коледно парти.  

Свържете се с ИЕЦ на events@iec.bg и си позволете да творите! Повече може да разгледате на https://iec.bg/events/

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:49 | 02.07.24 г.
Още от Lifestyle виж още