fallback

"УниКредит Булбанк" с първо място за "Равнопоставеност и грижа за служителите" на наградите на b2b медия

Проекти на банката бяха отличени в общо пет категории в тазгодишното издание на бизнес отличията

11:00 | 19.07.23 г.
Автор - снимка
Създател

"УниКредит Булбанк" спечели първо място в една от новите категории на тазгодишното издание на наградите на b2b медия - "Равнопоставеност и грижа за служителите" за утвърждаването на равнопоставена и приобщаваща работна среда и осигуряването на многообразие от придобивките за служителите в "УниКредит Булбанк" и дружествата в България, обхващащи четири основни направления – благосъстояние, дигитализация, забавление и работно място.

Банката беше отличена и с две втори места в категориите: "Социален проект/Социална кампания" с проекта "Call for education – България и Румъния“, в обхвата на който Фондация "УниКредит" подкрепя с половин милион евро образователни проекти в двете страни, насочени към справяне с неравнопоставеността в образованието. Второ място финансовата организации получи и в категория "Иновативна бизнес стратегия/бизнес трансформация" с процеса на дигитализация на банковите услуги и изграждането на нов модел на обслужване с безкасови филиали.  

"УниКредит Булбанк" спечели и две трети места. Първото е в категория "Инвестиция за устойчиво развитие/Зелена инициатива" с проекта "Зелен ден", който за втора година събра 800 колеги от "УниКредит Булбанк" и техните семейства, които с доброволчески труд облагородиха 11 местности в цялата страна. Второто е в категория "Зелена трансформация" за реализирането на различни зелени проекти като предлагането на зелени финансови продукти и дигитални решения, широкообхватни обучения на служителите по ESG теми и развитието на разнообразни и иновативни екологични идеи за все по-зелен офис.

Снимка: "УниКредит Булбанк"

От името на банката наградите получи Екатерина Анчева, директор Връзки с обществеността и комуникации на "УниКредит Булбанк", която посочи, че зад отличията стои приносът и ангажираността на всеки един колега от банката и сплотеният дух на екипа от близо 4 хиляди човека.

Наградите на b2b медия всяка година отличават компаниите на българския пазар за техния значим принос и иновативен подход при създаването на по-добра и удовлетворяваща среда, социална ангажираност и преодоляване на кризисните обстоятелства.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:00 | 19.07.23 г.
Още от Банки и застрахователи виж още