fallback

Бели пари за неочаквани нужди

Само за няколко минути можете да разберете колко би бил лимитът ви за пазаруване, ако имате нужда от спешни средства

10:18 | 16.06.23 г.
Автор - снимка
Създател

Колко често ни се е случвало да търсим перфектното допълнение за гардероба ни дни наред и най-накрая съвсем случайно да видим мечтания продукт на витрината на магазина? Твърде късно – междувременно вече сме похарчили парите за нещо друго.

Колко пъти автомобилът се е развалял в най-неподходящия момент, точно преди заплата и дни преди да заминем за така чаканата лятна почивка?

А новото жилище, в което сме се нанесли – дали ще е топло или прохладно през лятото, ще имаме ли нужда от климатик или още не е съвсем сигурно... И така, докато от хладното и дъждовно време апартаментът ни в един момент не се превърне в сауна.

Решение за подобни ситуации, оказва се, всъщност има. Финтех компанията IuteCredit предлага възможността да научите какъв лимит за пазаруване бихте получили в случай на неочаквани нужди в бъдеще.

Предимството на това ново предложение е, че можете да преминете през процеса на проверка и оценяване сега, преди изобщо да имате необходимост, и да знаете, че във всеки един момент, когато се наложи, паричните средства, от които се нуждаете вече ще са на линия – без допълнителни проверки, директно за ползване в брой или за пазаруване. Това носи спокойствието, че непредвидените ситуации всъщност няма да са толкова непредвидени.

„Потребителите ще имат възможност да усвояват този лимит в офлайн среда както чрез получаването му кеш или за плащането на стоки и услуги, така и да го използват за онлайн пазаруване“, коментира главният търговски директор на IuteCredit България Росен Антов.

Източник: Shutterstock

Ползите за потребителите никак не са малко. Процесът на заявяване, за да научите личния си лимит за пазаруване, отнема само няколко минути и реално няма нужда да кандидатствате за заем, за да го научите. Това гарантира спокойно и безстресово пазаруване, тъй като сума с обещания лимит е гарантирана за потребителите, а това предоставя гъвкавост и контрол над финансите ви.

Лимитът може да се използва и винаги където предлаганото решение за плащане на части на стоки услуги от iute е налично като средство за плащане. Предварително определените лимити се одобряват за ползване веднага, 7 дни в седмицата, дори през почивни дни и празници. Можете да се възползвате от парите в брой – на каса на Easy pay или да преведете сума по банкова сметка, или пък да пазарувате сега и да платите за покупката по-късно, като плащате спрямо погасителния си план само когато реално използвате сума в рамките на лимита.

Кандидатстването за предварително одобрен лимит е бързо и безплатно. За да активирате лимита си за пазаруване, първо трябва да изтеглите приложението MyIute от Google Play за смартфони с OS Android или от App Store за Apple.

След изтеглянето заявявате лимит за пазаруване и попълвате кратка информация за себе си. След няколко минути всичко е готово – парите в рамките на лимита са на разположение в джоба ви по всяко време, бързо, лесно, сигурно и без посещение на офис или разписване на хартия. А чрез приложението можете лесно да следите използването на средствата, разходите и плащанията си, да получавате нотификации за нови оферти, промени в лимита си, както и да разглеждате атрактивните промоционални предложения от партньорите на iute.

Доказателство колко опростен и бърз е процесът е фактът, че 95% от клиентите на IuteCredit разписват своите договори дигитално през MyIute. „За нас финтех решенията трябва да са интуитивни, да не са дискриминиращи и да водят до положително клиентско изживяване“, коментира Росен Антов. „Оценката, която нашите клиенти дават за нивото на удовлетвореност от обслужването, т.нар. клиентско изживяване, е над 80%. Над 75% от клиентите ни в по-високите възрастови групи успешно се справят с приложението MyIute без нужда от съдействие от нашите оператори“.

А средствата, които имате гарантирани като лимит, може да ползвате и в партньорските магазини на IuteCredit, в които можете да откриете от нова черна и бяла техника до авточасти и стоки за децата. В част от тях, при които е наличен QR код, плащането на части може да се извърши в момента на пазаруването, само трябва да посетите магазина, да сканирате iute QR кода и да получите желания продукт или услуга моментално, без да се налага да изчаквате административни процедури.

А то, пазаруването никога не е било толкова лесно и спокойно, както досега.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:18 | 16.06.23 г.
Още от Банки и застрахователи виж още