fallback

Усъвършенствана платформа, високи лихви и ниски такси: Freedom24 променя инвестиционните пазари

Спестовните планове на Freedom24 са достъпни за всички клиенти, които са отворили профил за търговия с акции

09:00 | 26.09.24 г.
Автор - снимка
Създател

Инвестиции с модерна дигитална платформа, базирана на съвременни технологии и богат човешки опит, както и високи лихвени проценти върху неинвестираните средства - това е, което отличава брокерската компания Freedom24 от по-широкия пазар. Наскоро Freedom24 отвори представителство в България.

Компанията предлага гъвкавостта на активните инвестиции, съчетана със сигурността на спестовен план с атрактивен лихвен процент, всичко това с ниски такси, висока сигурност и надеждност, както и строг регулаторен и финансов контрол.

Freedom24 обслужва повече от 290 000 клиенти и работи за реализиране на амбициите си да достигне един милион клиенти в обозримо бъдеще. Компанията планира да отвори офиси в още три страни до края на годината.

Атрактивни условия за спестовни планове

Freedom24 предлага два вида спестовни планове, безплатни за всички клиенти, които отварят сметки за търговия. Единият е Ежедневен спестовен план (D-сметка), а другият е Дългосрочен спестовен план, който е с дългосрочен хоризонт.

D-сметка се създава автоматично, когато създадете профил на Freedom24. Средствата в сметката начисляват лихва на дневна база, която варира в зависимост от валутата, и инвеститорите имат достъп до парите си по всяко време. Няма ограничение за максималната сума за спестовните планове.

Дългосрочният спестовен план предлага лихва до 7,97%* годишно в долари и 5,53%* годишно в евро за суми, депозирани за период от 3, 6 или 12 месеца. Лихвата зависи от срока и сумата по сметката. Лихвата зависи от срока и сумата по сметката.

Сигурни и надеждни инвестиции с Freedom24

Интегрирането на цифрови инструменти и ресурси и обширният опит на доказани пазарни и инвестиционни експерти гарантира, че клиентите разполагат с цялата необходима информация и подкрепа за вземане на информирани инвестиционни решения.

Freedom24 има паспортизиран лиценз в 29 европейски държави и стриктно спазва изискванията и стандартите на националните регулаторни органи във всяка страна. Компанията отделя средствата на клиентите от нейните собствени. Това е от решаващо значение за поддържането на целостта и сигурността на клиентските активи.

Активите на инвеститорите са защитени в съответствие с изискванията на директивата MiFID II.

Откриването на сметка за търговия с акции на Freedom24 е безплатно. Процесът се извършва онлайн, като потребителите потвърждават самоличността си с документ за самоличност и доказателство за адрес - например от банково извлечение или сметка на домакинство, както и снимка, направена от тях.

За Freedom24

Freedom24 е европейска брокерска компания, част от глобалния финансов конгломерат Freedom Holding Corp., листнат на NASDAQ. Създадена е през 2013 г. в Кипър и в момента е един от най-големите борсови брокери, регулирани от Кипърската комисия по ценни книжа и борси (CySEC).

Компанията предоставя на инвеститорите на дребно достъп до 15 световни фондови борси - NYSE, Nasdaq, LSE, HKEX, Euronext, ATHEX, Bolsa de Madrid, Казахстанска фондова борса (KASE) и др., и обслужва клиенти от 30 страни в Европейския съюз ( ЕС) и Европейското икономическо пространство (ЕИП). Клиентите могат да търгуват с акции, облигации, ETF, опции върху акции, както и различни продукти, свързани със структурирани активи (акции, облигации, индекси, благородни метали и др.).

Експертите на Freedom24 предоставят на клиентите анализи и различни инвестиционни идеи.

Централният офис на компанията е в Лимасол, Кипър, а има офиси в Берлин, Виена, Париж, Атина, Милано, Мадрид, Амстердам, Варшава, Брюксел и София. По-късно тази година ще бъдат открити представителства в Дания, Чехия и Литва. Freedom24 също планира да отвори офиси в Ирландия, скандинавските страни и страните от Западните Балкани в бъдеще.

Рейтинговата агенция S&P Global Ratings присъди на компанията рейтинг B/B с положителна перспектива.

*Вашият капитал е изложен на риск. Минали резултати не показват бъдещи резултати и няма гаранция, че която и да е инвестиционна стратегия ще постигне целите си. От съществено значение е да проведете задълбочено проучване и да обмислите да потърсите съвет от квалифициран финансов специалист, преди да вземете инвестиционни решения.

*Лихвените проценти по спестовните сметки Freedom24 са свързани със седмичния EURIBOR и дневния процент на SOFR и, следователно, могат да се променят динамично. Лихвеният процент за срочните фиксирани депозити остава непроменен през целия период на инвестицията. Лихвените проценти, споменати в тази статия, са точни към датата на публикуване.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:10 | 25.09.24 г.
Още от Пазари виж още