fallback

Форумът на Investor.bg залага на "Доверие", "Агрия" и "Алтерко"

Новата анкета на BigBear във форума на Investor.bg показа, че топ 5 на вложенията се допълва от "Илевън" и "Фонд за недвижими имоти България"

08:28 | 12.01.23 г.

Спекулантите в родни акции са заложили на „Доверие обединен холдинг“ АД, „Агрия груп холдинг“ АД и „Алтерко“ АД, става ясно от новата анкета на коментатора BigBear във форума на Investor.bg.

Анкетата е многогодишна традиция и се прави в началото на годината, а въпросът тази година гласи: „Топ 10 поскъпващи акции за 2023 година на Форума на Инвестор.БГ“.

В допитването са участвали 47 лица. Прогнозите се дават от индивидуални участници във форума и се състоят от имена на десет компании, като първата получава 10 точки, втората 9 и така до последната десета компания, която взима 1 точка. Точки са получили общо 54 компании.

Топ 10 се допълва от „Илевън Кепитъл“ АД, „Фонд за недвижими имоти България“ АДСИЦ, „Софарма“ АД, „Българска фондова борса“ АД, „Импулс I“ АД, „Биодит“ АД и „Адванс Терафонд“ АДСИЦ. 

Точките на първите три са съответно 263 за „Доверие“, 239 за „Агрия“ и 235 за „Алтерко“. „Адванс Терафонд“ АДСИЦ получава 93 точки и заема 10-то място.

Важно е да уточним, че по пътя на логиката след като участниците препоръчват тези компании, следователно вече са заложили на тях и са ги купили.

Метариалът не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:29 | 12.01.23 г.
fallback
Още от Пазари виж още