fallback

Нова търсачка цели да се превърне в Google в търсенето на имотни обяви

Търсачката World Property Search трябва да заработи догодина

11:17 | 17.09.24 г.

Базираната в Маями технологична компания в областта на недвижимите имоти World Property Ventures обяви планове да проектира и създаде глобална търсачка за имотни обяви от ново поколение, наречена World Property Search, съобщава онлан изданието World Property Journal.

Новата платформа за търсене, захранвана с изкуствен интелект, която трябва да бъде пусната следващата година, цели да индексира, картографира и организира цифрово милиони активни имотни обяви във всички категории в целия свят.

Тя обещава да демократизира достъпа до тази информация, която ще бъде достъпна за всички потребители навсякъде, на родните им езици.

Главният изпълнителен директор на World Property Ventures Майкъл Герити обясни, че мисията на новата търсачка е да консолидира и представи активните имотни обяви в света в една лесна за използване от потребителите платформа и суперприложение.

Това единно решение е конкретно предназначено да задоволява слабо обслужваните нужди на стотици милиони потребители в цял свят, които правят десетки милиарди търсения на имоти в местни и чуждестранни сайтове всеки месец.

„Крайната ни визия е World Property Search да се превърне в бъдещия Google в търсенето на имотни обяви“, отбелязва Герити.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:17 | 17.09.24 г.
fallback
Още от Новини виж още