fallback

Къщите Sea Sand - перфектна комбинация от плажни удоволствия и спокойствие на морето

Sea Sand предлага различни типове къщи в комплекса комплекс "Св. Св. Константин и Елена", които отговарят на разнообразните нужди и предпочитания на клиентите

10:00 | 03.08.23 г.
Автор - снимка
Създател

Уникално място, което предлага перфектната комбинация от плажни удоволствия и спокойствие на морето - това са къщите за продажба Sea Sand, разположени на плажа на "Св. Св. Константин и Елена".

Къщите Sea Sand са проектирани с висококачествени материали и модерен дизайн. Всяка къща е модерна и функционална, с прекрасна гледка към морето, с всички необходими удобства за комфортно пребиваване, личен басейн, паркинг.

Къщите са разположени в близост до плажа, където можете да се насладите на слънцето и морските бани. В същото време те осигуряват уединение и спокойствие, което е идеално за почивка и релаксация.

Sea Sand предлага различни типове къщи, които отговарят на разнообразните нужди и предпочитания на клиентите. От малки и уютни къщи за двама до по-големи вили за цялото семейство - вие ще намерите идеалното място за вас.

Локацията е също едно от най-големите предимства на тези луксозни имоти. Курортният комплекс "Св. Св. Константин и Елена" е известен със своята природна красота, чисти плажове и богата история. Тук можете да се насладите на спокойствието и разнообразието на местната обстановка, като същевременно сте на кратко разстояние от градския шум, а удобствата на големия град, като детска градина, училище, супермаркети, аптека, търговски център и детски лунапарк, не липсват в курорта.

Не пропускайте възможността да станете собственик на къща Sea Sand и да се насладите на безгрижни и луксозни моменти на морето. Свържете се с нас, за да разберете повече за нашите предложения за продажба.

За повече информация обадете се на телефон +359 88 5966929.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:16 | 02.08.23 г.
Още от Новини виж още