fallback

Програмата за професионалисти на „Филип Морис България“ GAME CHANGERS става международна

Нейната цел е да привлече хора на високо професионално ниво с дългогодишен опит в международни компании от различни пазарни идустрии

13:46 | 09.07.24 г.
Автор - снимка
Създател

„Филип Морис България“ продължава и доразвива своята професионална програма, която инвестира в най-добрите кадри на пазара на труда. Нейната цел е да привлече хора на високо професионално ниво с дългогодишен опит в международни компании от различни пазарни идустрии. Програмата, която започна през 2022 година само в България, вече ще се казва GAME CHANGERS и ще бъде международна програма за лидери в България, Гърция и Румъния с продължителност от 24 месеца.

„Пилотната ни програма за професионалисти с богат опит преди две години беше много успешна, затова тази година я надграждаме на ниво регион. Стартираме отново подбор на нови позиции, като даваме още по-широки възможности за преминаване през различни роли не само в България, но и в Румъния и в Гърция. Наричаме лидерската ни програма Game Changers, защото смятаме, че хората, които се включат ще могат да повлияят позитивно не само на собствената си кариера, но и на израстването на компанията ни. Последователни сме в стремежа ни да привличаме и развиваме колегите си. Стартираме масивна кампания с пълното разбиране, че само най-добрите професионалисти могат да преминат през подбора“, разказва Анна Габровска, начело на отдел „Култура и човешки капитал" във „Филип Морис България“.

Анна Габровска, ръководител отдел „Култура и човешки ресурси“ във „Филип Морис България“. Снимка: „Филип Морис България“

През 2022 година „Филип Морис България“ привлече трима професионалисти в търговските и маркетинг екипи, които бяха с над 10 години опит в работа за международни и български компании. На всеки осем месеца компанията им осигури ротация на нова позиция, с основна цел да навлезнат бързо в бизнес средата и да се включат в стратегическите решения с иновативни предложения. Тези наши колеги продължават да са силно мотивирани и вече заемат ключови позиции в новата ни структура. По този начин доказахме, че програмата работи както за нас, така и за кариерното израстване на колегите, заявяват от „Филип Морис България“.

Сега програмата GAME CHANGERS е отворена отново и иска да привлече трима специалисти на различни позиции, които да започнат от България и впоследствие да получат назначения в региона. Първите две позиции са Brand & Portfolio Manager Smoke Free Products и Brand Manager Combustible Cigarettes, а желаещите да кандидатстват могат да го направят ТУК и ТУК.

Материалът се публикува с подкрепата на „Филип Морис България“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:47 | 09.07.24 г.
Още от Мениджмънт виж още