fallback

Секторът на рекламата и печата е в очакване на изложение COPIS

От 1 до 4 октомври 12-ото издание на бизнес формата отваря врати в Интер Експо Център и обединява платформата си с индустриалното изложение MACHTECH&INNOTECH EXPO и с INTER DRONE EXPO

09:00 | 18.09.24 г.
Автор - снимка
Създател

Секторът на рекламната и печатната индустрия е в очакване на периода от 1 до 4 октомври. Защото тогава ще се проведе изложение COPIS. В Интер Експо Център българският бизнес формат за 12-и път ще предостави възможност професионалистите да открият най-модерните технологии, иновации и възможности за обогатяване на портфолиото. За първи път форматът обединява платформата си с изложения MACHTECH&INNOTECH EXPO и с INTER DRONE EXPO, фокусирани върху индустрията, дрон и безпилотните технологии и изкуствения интелект.

„С възможностите, които разкрива, COPIS е важно събитие за представителите на рекламни и дизайнерски агенции, печатници и издателски къщи, фрийлансери, дистрибутори, търговци, маркетинг специалисти и рекламисти, фотографи, бранд мениджъри и др.“, коментират организаторите. Като основно предимство присъстващите определят възможността едновременно да се запознаят с тенденциите и иновациите на пазара, изграждането на бизнес контакти и професионално усъвършенстване, чрез присъствието на поредицата от съпътсващи събития.

„Подготовката тече с пълна сила“, споделят организаторите от Интер Експо Център. Посетителите могат да се възползват от системата за покупка на билети iec.urboapp.com. А стъпвайки в залите на COPIS, присъстващите ще открият най-модерните принтери, ролни системи за печат, софтуер, рекламни материали, технологични джаджи, щемпели и матрици, мебелни и дизайнитерски решения.

Как да подобрим креативния процес и да се възползваме от дигиталните решения?

Рекламата и печатът ще са акцент и на поредицата съпътстващи събития, с които COPIS 2024 ще посрещне посетителите в Интер Експо Център. „В последните издания COPIS обширно засегна темите за дизайна, образованието и технологиите в този икономически сегмент“, споделят организаторите.

„Креативният процес и дигиталните решения ще са акцентът на съпътстващата програма“, разкриват организаторите. За целта ще бъде изградена Digital & Creative, същински храм на познанието, събиращо образователни институции в сферата на дизайна и рекламата. В света на дизайна, рекламата и дигиталния маркетинг публиката ще потопят екипите на SoftUni Creative, Design Academy и Know-How Show-How.

В поредицата от събития ще могат да се включат преподаватели, студенти, ученици, опитни професионалисти и разбира се – представителите на индустрията. На 2 октомври, от 11.00 ч,  визуалният артист, дизайнер и преподавател Филип Бояджиев ще разкрие повече за креативността и устойчивия творчески процес. А на 3 октомври, от 16.30ч, „Ролята на креативните практики в бъдещето на света“ ще е тема на дискусията, реализирана от Know-How Show-How.

През всичките дни на COPIS, от 1 до 4 октомври, присъстващите ще могат да се насладят на изложбата „Дигитална реставрация на табели от първата половина на XXв“. Проектът на Лора Щиркова и Венцислав Джоков представя принтове на дигитално реставрирани табели.

Симбиозата с INTER DRONE EXPO и MachTech&InnoTech

След проучане на нагласите в сектора, организаторите на COPIS представят изключителен микс от възможности за всеки в бизнеса на печата и рекламата. За първи път форумът ще се проведе с изложения INTER DRONE EXPO и MachTech&InnoTech. INTER DRONE EXPO акцентира върху дрон и антидрон системите, безпилотните апарати, изкуствения интелект и електромобилите. MachTech&InnoTech съсредоточава публиката от страната и чужбина върху индустрията и металообработката.

„Всъщност това са три изключително свързани сегмента“, споделят организаторите. „Бизнесът в рекламата и печата са неделима част от всеки дрон-индустрията и промишлеността. Обратното също важи с пълна сила“. И допълват, че с билета си за COPIS поситетилети ще могат свободно да се запознаят със съдържанието и участниците в INTER DRONE EXPO и MachTech&InnoTech.

Все по-близо и по-близо е изложение COPIS 2024. Ефектът от усилията за развитие на организаторите ще видим от 1 до 4 октомври в Интер Експо Център. Своя билет за посещение ще можете да вземете на iec.urboapp.com.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:28 | 17.09.24 г.
Още от Медии и маркетинг виж още