fallback

Как се прави успешен онлайн магазин? Отговори дадоха лекторите на tbi talks

В третия епизод от поредицата tbi talks експерти дискутираха кои са аспектите, които трябва да се вземат под внимание при изграждане на електронен магазин

16:00 | 25.10.22 г.
Автор - снимка
Създател

Как изглежда онлайн търговията в България? Какъв е процесът по създаване на онлайн магазин? Как се избира подходяща платформа и изпълнител за специфичните нужди на навлизащ в онлайн среда бизнес? На тези и още въпроси отговори дадоха експерти от сферата на онлайн търговията и търговското право по време на уебинара tbi talks "От идея, до печалба: как се създава и поддържа уебсайт и онлайн магазин", който се проведе на 19 октомври.

В дискусията се откроиха три основни заключения:

  • Заради бавното, но сигурно навлизане на онлайн търговията в България спрямо останалите държави в ЕС бизнесите сега имат уникална възможност да вземат дял от развиващия се пазар.
  • Най-важното за изграждане на работещ и успешен уебсайт е добре разписаното задание с конкретни цели, подробен бизнес план и детайлно изготвен договор за изпълнение.
  • Правните аспекти са едни от най-подценяваните в онлайн търговията. За да се избегнат бъдещи проблеми, търговците следва да се консултират с юрист преди започване на дейността си.

Представяме още акценти от събитието:

Това е само част от споделеното по време на уебинара. Можете да изгледате цялото събитие ТУК. Очаквайте следващия епизод на tbi talks, който ще бъде на тема “Как да спечелим от сезона на пълните кошници” и ще се проведе през ноември. Очаквайте подробности в LinkedIn страницата на банката ТУК.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:15 | 25.10.22 г.
Още от Търговия и потребителски стоки виж още