fallback

Бизнес академията 9Academy набира участници за новия си хибриден сезон

Най-цялостната програма за професионално и личностно развитие в България очаква кандидатите за Сезон 11 до 10 септември

16:00 | 17.08.23 г.
Автор - снимка
Създател

Кандидатстването за Сезон 11 на бизнес академията 9Academy е отворено до 10 септември 2023 г.

В новото издание участниците ще се включат в комбинация от онлайн и присъствени обучения със запис от тях. От средата на октомври до февруари месец новата кохорта в 9Academy получава над 20 обучения в 9 бизнес модула, както и бонус модул “Личностно развитие”, нетуъркинг събития, онлайн ресурси под формата на наръчници, статии, подбрани подкасти, книги и др., както и достъп до общност от професионалисти от всички бизнес сфери.

Повече от половината обучения в 9Academy отново ще преминат в присъствена форма със запис от тях.

Заради нуждата от хибридност на обучителния процес част от лекциите ще останат в онлайн формат под формата на уебинар. Освен тях тази година участниците ще могат ежемесечно да участват в нетуъркинг срещи на общността на 9Academy, състояща се от над 500+ експерти. Бонус възможности за участниците са изцяло присъствения модул “Личностно развитие”, както и 100+ курирани актуални ресурси в сфери като маркетинг, продажби, бизнес развитие, предприемачество, приложна психология, управление и др.

Обучителите и тази година са доказани експерти и предприемачи в България.

Част от тях са Георги Малчев и Иван Пантелеев, Xplora.bg, Анна Ценова, Updata One, Наталия Цветанова, JobTiger, Любомира Велчева, InManagement, Габриела Иванова, Kinstellar, и много други топ професионалисти от бизнеса у нас.

Генерален партньор на Сезон 11 са Kaufland България, които предоставят специален бизнес казус, върху който ще работят част от участниците в рамките на 9Academy, за да приложат на практика наученото. Другият бизнес казус е с фокус в сферата на социалното предприемачество.

В сезон 11 на 9Academy ще раздаде 2 стипендии, покриващи 80% от таксата за участие, и 3 стипендии, покриващи 50% от таксата за участие.

Таксата за участие в Академията е 650 лева при еднократно заплащане и 750 лева при разсрочено плащане от две вноски (375x2). В тях влиза достъп и запис от всички обучения, комуникация с експерти с практически опит във всеки обучителен модул, възможност за прилагане на практика на придобитите знания в реални бизнес казуси и обратна връзка, както и участие в общност и запознанство с нови партньори и съмишленици.

Крайната дата за подаване на заявления е 10 септември.

Всеки желаещ може да подаде своята кандидатура ТУК.

За повече информация относно Сезон 11 на 9Academy можете да пишете на info@9academy.com.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:46 | 17.08.23 г.
Още от Образование виж още