fallback

Индустриалното изложение MachTech&InnoTech отваря врати от 3 до 6 октомври

Фирми от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия разполагат щандовете си на 14-ото издание на международния формат в София

09:00 | 13.09.23 г.
Автор - снимка
Създател

Като ключов за индустриалния сектор се оформя периодът от 3 до 6 октомври. Тогава врати ще отвори едно от най-очакваните професионални бизнес събития – изложение MachTech&InnoTech. Международният бизнес формат за 14-и път акцентира върху индустриалните машини, технологиите, иновациите и автоматизацията и ще превърне София в пресечна точка за този така важен икономически сектор.

Над 150 са изложителите от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия, като от последните две държави има мащабни колективни участия. На щандовете ще бъдат представени стотици водещи брандове. „През тази година MachTech&InnoTech увеличава мащабите си. Изложението ще заеме 10 000 кв.м. в 4 от палатите на "Интер Експо Център“, споделят организаторите. Всичко това през тази година ще бъде „поднесено“ на публиката заедно с новия съпътстващ формат Industrial Tech Forum. Събитието ще заинтригува съзнанието на публиката на 4 октомври. Реализирано с усилията на TLL Media и "Интер Експо Център", форумът ще е достъпен за публиката на изложението.

Снимка: ИЕЦ

Какво ни очаква?

Изложението съчетава две зони. MachTech е обособена за металорежещите и обработващите машини, технологиите за заваряване, външна и термообработка, машинното проектиране, хидравликата и пневматиката, лазерните технологии и опазване на околната среда при индустриалните процеси. Зоната на InnoTech е отредена за индустриалната автоматизация, роботиката, електрониката, софтуера, 3D принтирането, проектирането и др.

Изложението предоставя платформа за развитие на бизнеса чрез създаване на нови контакти, проучване на нови ниши и запознаване с нови продукти. Едновременно с това е място за откриване на бъдещите тенденции и създава екосистема за иновации и визионерство благодарение на съпътстващите формати. Възможностите, които MachTech&InnoTech създава, предизвикват интереса на все повече глобални брандове.

Възможностите, които изложението предлага, привличат посетители от сегментите на развойната дейност, металните компоненти, индустриалния софтуер, металорежещите и металообработващите машити, заваръчната техника, търговията с метали, медицинско оборудване, хранително-вкусовата промишленост и др. През последните години MachTech&InnoTech се превърна във важно индустриално събитие на Балканите и Източна Европа. В "Интер Експо Център" се стекоха посетители от България, Германия, Италия, Турция, Гърция, Сърбия, Северна Македония, Чехия, Румъния, Полша, Словакия, Словения, Австрия, Унгария, Холандия, Белгия, Швейцария. В София пристигнаха и представители на компании от Китай, Япония, Южна Корея и др. За улеснение на посетителите, само с няколко клика в онлайн платформата, те могат да се сдобият с билет онлайн.

Снимка: ИЕЦ

Industrial Tech Forum

Освен заради представяните иновации, MachTech&InnoTech е очаквано и заради съпътстващите формати. След като през последните две години образованието, квалификацията и работната ръка бяха акцент на международни конференции, сега Industrial Tech Forum ни фокусира върху технологичните иновации, бележещи бъдещето на индустрията.

Industrial Tech Forum се реализира съвместно на 4 октомври от TLL Media и "Интер Експо Център". „Входът е свободен за всеки присъстващ на изложението“, споделят организаторите. В тех форума ще се включат водещи български и световни компании, представители на научните среди, студентски клубове, иноватори, както и специализираната медия TLL Media и индустриалния портал IndustryInfo.bg. През всички дни на изложението участниците ще представят от сцената и портфолиата си в многобройни продуктови презентации.

Всеобхватното индустриалното изложение MachTech&InnoTech дава едновременно възможност за създаване на нови контакти, развитие на бизнеса, разширяване на светогледа, обсъждане на концепции и среща с визионери. Какво ще ни предложи тазгодишното издание, ще открием от 3 до 6 октомври. Мястото е "Интер Експо Център", а повече информация може да открием и на сайта.

Снимка: ИЕЦ

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:34 | 12.09.23 г.
Още от Индустрия виж още