fallback

КФН потвърди коригиран проспект за увеличението на капитала на ИХ България

Комисията потвърди и коригиран проспект на емисията ипотечни облигации на БАКБ

18:13 | 26.03.10 г.
Автор - снимка
Създател

Комисията за финансов надзор (КФН) е потвърдила коригиран проспект за публично предлагане на акции на Индустриален холдинг България АД, става ясно от решенията, взети на днешното заседание на комисита.

Емисията в размер на 14 585 372 броя акции с номинална стойност 1 лв. и емисионна стойност от 1,40 лв. е била вписана в регистъра на КФН.

По-рано през седмицата акциите на холдинга поевтиняха до емисионната цена на увеличението и така приключиха седмичната търговия на БФБ.

На днешното си заседание КФН потвърди и коригиран проспект за допускане до търговия на емисия ипотечни облигации, издадени от Българо-американска кредитна банка АД в размер на 15 млн. евро и вписа емисията в регистъра си.

Потвърден бе и проспект за допускане до търговия на емисия акции, издадени от Велграф Асет Мениджмънт АД в размер на 52,313 млн. лв. Комисията вписа Велграф Асет Мениджмънт като публично дружество в своя регистър.

КФН отне лиценза за извършване на дейност като управляващо дружество на УД Евър управление на активи АД по негово искане.  

Свързани компании:

ТБ БАКБ АД(BACB)

Индустриален Холдинг България АД(IHB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:18 | 12.09.22 г.
fallback