fallback

Бойко Борисов: Кольо Парамов е икономически съветник от месеци

„Как ще си подредя отбора си е само мое решение”, е заявил премиерът в Истанбул

18:09 | 30.01.10 г.
Автор - снимка
Създател

"Аз съм преценил, казал съм, имам готовност и когато е необходимо, ще постъпя както намеря за добре.

Как ще си подредя отбора, кога ще го подсиля, кога ще включа нови играчи, си е само мое решение.

Мисля, че се справяме прекрасно до този момент. Понеже в момента правителството ни върви много добре, виждате как ни приемат навсякъде в Европа, не виждам смисъл да правя тази промяна сега."

Това каза в Истанбул премиерът Бойко Борисов във връзка с вчерашните коментари пред медии за замразяването на кандидатурата на икономиста Илиян Михов за вицепремиер, пише Dnes.bg.

На въпрос дали Кольо Парамов ще бъде икономически съветник, Борисов каза: "Той е от месеци икономически съветник, но много пъти много хора проспиват тези неща, после ги вадят и започват да ги коментират."

Борисов отказа да прави повече коментари по тези теми, непосредствено след срещата с Вселенския патриарх Вартоломей. "Пред Вселенския патриарх няма да говоря такива неща”, коментира премиерът.

"България ще подкрепя Турция за европейската интеграция, но в същото време много ясно изразихме нашите претенции и пред премиера Ердоган", каза още Борисов в Истанбул.

"България ще предложи джамията в Пловдив като защитен паметник в ЮНЕСКО, а Турция – Желязната църква. Това е един вид пробив в отношенията", заяви Борисов.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:00 | 13.09.22 г.
fallback