fallback

2 млн. винетки за 2010 вече са в продажба

До края на месеца броят на пунктовете за разпространение ще стигне 2 хил.

09:16 | 18.01.10 г.
Автор - снимка
Създател

От днес 2 млн. винетни стикера за 2010 г. са на разположение на водачите в разпространителските пунктове в цялата страна, съобщиха от консорциума ГД ЗЗД „Разпространение на винетни стикери“ (РВС).

Гражданите ще могат да купуват стикери от бензиностанциите на "Петрол", "Лукойл", OMV, Шел, ЕКО България, Литекс, Ромпетрол, от офисите на "Деспред" и СИБАНК на граничните пунктове, както и от всички магазини за хранителни стоки от веригата "Пикадили". Постоянно се разкриват допълнителни пунктове за продажба и се очаква до края на януари общият им брой да стигне 2000, като близо 600 от тях ще са денонощни, се посочва в съобщението.

Срокът за ползване на винетните стикери от миналата година бе удължен до 31 януари, припомнят разпространителите.

Консорциумът ГД ЗЗД „Разпространение на винетни стикери“ между СИБАНК и Компанията за услуги за сигурност VIP Security е избран за победител в конкурса на агенцията „Пътна инфраструктура“ за разпространение на винетните стикери на 11 декември 2009 г. След прекратени намерения за обжалване на процедурата от останалите участници в нея договорът бе подписан на 8 януари 2010 г. и изтича на 31 декември 2012 г.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:09 | 08.09.22 г.
fallback