fallback

Данни за БВП през седмицата

През седмицата е и извънредното общо събрание на Булгартабак, на което ще се гласува допълнителен дивидент от 5,4 лв./акция и смяна на ръководството

07:40 | 07.12.09 г.

Седмицата е сравнително бедна на корпоративни събития, като няма данни от календара на БНБ.

През седмицата ще се търгуват и правата на Енемона АД, даващи възможност за записване на варанти.

Във вторник (8 декември) Инвестор.БГ АД ще обяви месечни данни за продажбите си през ноември 2009 г. През същия ден  ще се проведе и Общо събрание на акционерите на Меком АД.

В сряда (9 декември) НСИ ще публикува предварителни данни за търговията със стоки със страни от ЕС по данни на Интрастат и данни за стокообмена на България.

В четвъртък (10 декември) НСИ ще обяви предварителни данни за БВП през третото тримесечие на 2009 г. Институтът ще разкрие и данни за производството и продажбите в промишлеността, строителството и търговията през октомври 2009 г. В същия ден ще се проведе и Общо събрание на акционерите на Етропал АД.

В петък (11 декември) ще се проведе Общо събрание на акционерите на Булгартабак холдинг, на което ще се гласува за преминаване към едностепенна структура на управление и ще бъде разпределен допълнителен дивидент в размер на 40 млн. лв., или по 5,4 лв. брутен дивидент на акция.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:50 | 12.09.22 г.
fallback