fallback

Пощите с оферта за най-висока комисиона от разпространението на винетки

ГДЗЗД „Разпространение на винетни стикери” предлага комисиона от 4,75%

18:46 | 27.11.09 г.
Автор - снимка
Създател

Две компании са били допуснати до отваряне на ценовите оферти по процедурата за избор на изпълнител за разпространение, приемане и съхраняване, транспортиране, информационно обезпечаване на отчитането на складовите наличности и продажбите и финансовите постъпления от продажбите на винетни стикери, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”.

ГДЗЗД „Разпространение на винетни стикери” предлага комисиона от 4,75% за реализирания приход от продажбата на винетки, а другият допуснат кандидат - „Български пощи”, предлага комисиона в размер на 8,5% от приходите.

Критерий за оценка на офертите на участниците е най-ниска предлагана цена.

Третият кандидат, подал оферта за участие в процедурата - консорциум „Лукойл – Холдинг Пътища“, не е допуснат до отваряне на ценовата оферта.

До пет работни дни от приключване на работата на комисията възложителят ще издаде мотивирано решение и ще обяви класирането на кандидатите и участникът, определен за изпълнител.

В това решение ще бъдат посочени и отстранените от участие в процедурата кандидати и оферти и мотивите за отстраняването им.

Свързани компании:

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 17:05 | 22.08.22 г.
fallback