fallback

Фирмите в Енергийния холдинг ще мислят как да съкратят разходите си

Няма да се допуска единствено намаляване на разходите, свързани с осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд

08:00 | 07.08.09 г.
Автор - снимка
Създател

Още по-сериозна актуализация на разходната част на бизнес програмите за тази година ще трябва да предоставят до 20 август дружествата, които влизат в състава на Българския енергиен холдинг (БЕХ). Това е решил съветът на директорите на БЕХ на заседание снощи, съобщиха от холдинга.

Членовете на съвета са разгледали предоставените проекти на актуализирани програми на дружествата, които са им били поискани преди месец.

Съветът на директорите е решил компаниите в състава на БЕХ да оптимизират максимално разходите си, включително за външни услуги и доставки, и да предложат ефективни мерки за повишаване на приходите си.

Няма да се допуска единствено намаляване на разходите, свързани с осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд на служителите в компаниите, както и на разходите, които гарантират безопасността на работата на самите дружества, се посочва в съобщението.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:48 | 19.08.22 г.
fallback