fallback

Ремонтират два надлеза в София за 3,04 млн. лв.

Изпълнител е Трейс груп холд АД

17:07 | 09.07.09 г.

Трейс груп холд АД сключи със Столична община два договора за ремонт на надлези за общо 3,04 млн. лв., съобщи БФБ-София.

Сключени са и два договора с общините Чирпан и Черноочене за пътни ремонти за общо 398 хил. лв. Така общо поръчките възлизат на 4,4 млн. лв.

Договорите за двата софийски надлеза са сключени на 29 юни 2009 г. Първият договор е за изпълнение на ремонт на надлеза по ул. „Адам Мицкевич” при Бакърена фабрика и е на стойност над 1,6 млн. лв. с ДДС. Срокът на изпълнение е 210 календарни дни от подписването на протокол за започване на строително монтажните работи (СМР) и осигуряване на финансиране.

Вторият договор е за ремонт на надлеза на ул. „Черковна” над ж.п. ареала и бул. „Ген. Д. Николаев” на стойност 1,433 млн. лв. с ДДС. Срокът за изпълнение е 78 календарни дни от подписването на протокол за започване на СМР и осигуряване на финансиране.

Рехабилитацията на двата надлеза включва ремонт на носещите стоманобетонни конструкции и подсилването им с армиран бетон. Ще бъдат направени и съоръжения за отводняване, ще се положи нова пътна настилка и ще се монтират нови парапети и допълнителна предпазна ограда.

На 2 юли Пи Ес Ай АД, дъщерно дружество на Трейс груп холд, е подписало договор с община Чирпан за реализиране на проект „Ремонт на път ІV 66066 – с. Винарово - с. Могилово и Ремонт на път ІV 66057 – в. Осларка – с. Димитриево – Чирпан”. Договорът е на стойност над 225 хил. лв. с ДДС, а средствата са осигурени от общинския бюджет. Обектът трябва да бъде завършен на 30 октомври тази година.

На 1 юли Пи Ес Ай е сключило договор и с община Черноочене за основен ремонт на пътя Комунига – Пошево. Шосето е с местно значение и е част от общинската пътна мрежа. Договорът е на стойност близо 173 хил. лв. с ДДС, а средствата са осигурени от бюджета на общината. Срокът за изпълнение е 30 ноември 2009 г.

Трейс груп холд е публично дружество. За последните 3 месеца акциите му поскъпват с 31% до 46 лв. за акция и 101,2 млн. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:29 | 07.09.22 г.
fallback