fallback

Стартира лятна линия до Кишинев от летище Варна

Самолетите на превозвача Air Moldova ще кацат във Варна в 09.00 часа и ще излитат от морската столица в 09.50 часа всяка събота

14:17 | 02.07.09 г.
Автор - снимка
Създател

На 4 юли стартира нова лятна редовна линия Кишинев – Варна – Кишинев, като полетите по направлението ще се изпълняват веднъж седмично (всяка събота) от авиокомпания Air Moldova, съобщиха от летище Варна.

Самолетите на превозвача ще кацат във Варна в 09.00 часа и ще излитат от морската столица в 09.50 часа, се посочва в съобщението.

Летни редовни полети от и до летище Варна през сезон 2009 се изпълняват до 15 направления в различни държави: Москва, Санкт Петербург, Новосибирск, Ростов на Дон в Русия, Дюселдорф (Германия), Лондон (Великобритания), Малмьо (Швеция), Копенхаген (Дания), Осло (Норвегия), Люксембург, Варшава (Полша), Брюксел (Белгия), Кишинев (Молдова), Киев и Одеса в Украйна, припомнят от авропорта.

Летище Варна обслужва чартърни полети от повече от 100 дестинации. Нови чартърни полети през този сезон се осъществяват до Гданск (Полша) и Ташкент (Узбекистан).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:08 | 12.09.22 г.
fallback