fallback

Представители на Еврохолд влязоха в Съвета на директорите на Авто Юнион

Бе гласувано и за апорт на недвижим имот за 39,1 млн. лв.

13:19 | 23.06.09 г.

На проведеното на 10.06.2009 година извънредно заседание на Общото събрание на акционерите на Авто Юнион АД бяха гласувани промени в състава на Съвета на директорите на дружеството, съобщиха днес от Еврохолд България АД.

Освободени от длъжност като членове на Съвета на директорите са Георги Боянов Крумов и Юлия Харалампиева Костова. За нови членове са избрани Асен Милков Христов, Кирил Иванов Бошов и Асен Емануилов Асенов.

На заседанието бе гласувано и решение за извършване на непарична вноска (апорт) на собствен на Авто Юнион АД недвижим имот в капитала на новоучредяващо се дружество с търговска фирма Авто Юнион Център ЕООД. Съгласно съдебно-техническата експертиза имотът е оценен на максимална стойност 39 920 000 лева. Същият ще бъде апортиран в капитала на новото дружество на стойност 39 116 600 лева. 

Гласуваните промени са във връзка с наскоро осъщественото придобиване на Авто Юнион АД от икономическата група на Еврохолд България АД и с процесите по преструктуриране в рамките на холдинга.

Свързани компании:

Еврохолд България АД(EUBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 07:31 | 10.09.22 г.
fallback