fallback

Трейс с договор за 2 млн. лв. за изграждане на канализация в Асеновград

Договора ще се изпълнява от две дъщерни дружества на Трейс Груп Холд

16:54 | 08.06.09 г.

Трейс Груп Холд сключи договор за изграждане на канализацията на асеновградския квартал Долни воден на стойност 2 млн. лв., съобщи БФБ-София.

Договорът е сключен с Трейс – Асеновград ДЗЗД. Финансирането е осигурено от Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда към Министерството на околната среда и водите.

Срокът за извършване на строително-монтажните работи на обекта е 268 календарни дни. Той започва да тече от датата на превеждане на първия транш парични средства (без авансовите такива) и спира да тече до следващия транш. Изтичането на срока се обвързва с пълното усвояване на предвидените средства за довършване на обекта.

Партньори в Трейс – Асеновград ДЗЗД са Пи Ес Ай АД – водещ партньор, и Трейс – Пловдив ЕООД, и двете от групата на Трейс Груп Холд АД. През 2008 г. Пи Ес Ай АД е изградил обекти във ВиК сектора на стойност 6,7 млн. лв., се посочва в съобщението.

Пи Ес Ай АД е водещ партньор в Обединение „Метро Младост”, което изпълнява проекта за разширение на първия диаметър на софийското метро в участъка ж.к. „Младост І” - бул. „Цариградско шосе” на стойност 222 млн. лв. В момента Трейс Пловдив ЕООД изпълнява обекти на стойност над 11 млн. лв.

За последните 12 месеца акциите на дружеството поевтиняват с 64% до 48,71 лв. за брой.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 17:53 | 11.09.22 г.
fallback