fallback

За ефективна индустрия и чиста околна среда – примери и иновации

Общо 173 фирми ще представят експонати на 545 компании изложители и подизложители от 25 държави

08:30 | 20.05.09 г.
Автор - снимка
Създател

От 26 до 29 май 2009 г. Интер Експо Център – София е домакин на международните специализирани изложби Булконтрола, Експо Енергетика и Вода София 2009. Медиен партньор на събитието е Investor.bg.

Общо 173 фирми ще представят експонати на 545 компании изложители и подизложители от 25 държави – Германия, Австрия, Чехия, Италия, Дания, Белгия, Полша, Испания, Словения, Румъния, Франция, Швейцария, Япония, България и много други. Новите изложители са 35, от които колективно участие имат шест компании от Чехия.

На 38-то издание на Булконтрола ще бъдат показани нововъведения в контролно-измервателната техника, електрониката, автоматизацията и роботизацията в редица сфери на индустрията, прибори, принадлежности, лабораторна техника, както и уреди за ефективна борба със замърсяването на околната среда.

Експо Енергетика ще представи богата гама технически и технологични решения за производството и оползотворяването на енергията от традиционни и алтернативни източници - отоплителна и климатична техника, соларни и фотогалванични системи, разпределителни автомати, енергоспестяващи съоръжения, помпено оборудване и арматура, тръбопроводи, оборудване за газификация и газоснабдяване и др.

Третото издание на Вода София пък ще предложи широка гама експонати, улесняващи изграждането на съвременна В и К мрежа и модернизацията във водния сектор на страната. Ще бъдат демонстрирани нова техника и технологии за вододобив, за пречистване на питейни и отпадни води, системи за водоснабдяване, както и оборудване и уреди за измерване, регулиране и анализ на редица параметри и дейности в сектора.

През втория и третия ден - 27 и 28 май, ще се проведе конференцията Булаква 2009, посветена на темата „Водна инфраструктура – проблеми и решения“. Организатори на инициативата са Българската асоциация по водите, Берлинският панаир и Агенция Булгарреклама.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:38 | 08.09.22 г.
fallback