fallback

Безкасово разплащане от Shell

10:20 | 12.05.09 г.
Автор - снимка
Създател

Картата euroShell Card е удобното решение за безкасово разплащане, независимо дали вашият автопарк е голям или малък, оперира в страната или в чужбина.

Всъщност euroShell Card е много повече от карта за гориво. С нея можете да заплащате основни пътни услуги в Европа – пътни, магистрални и тунелни такси, фериботи, пътна помощ, ремонти и др.

Можете да използвате картите euroShell Card във всички бензиностанции Shell в страната и в над 20 000 бензиностанции в цяла Европа.

Когато сте в чужбина, не е нужно да плащате във валутата на дадената страна, тъй като заплащането на закупеното от вас става в лева по курса на Българска народна банка, валиден за деня, в който става фактурирането.

С euroShell Card не носите пари в брой и не събирате касови бележки. Вие избирате кой да оперира с картата и получавате подробни данъчни фактури, като всяка покупка с карта е отразена по вид, дата, количество, място.

Всяка карта euroShell Card има индивидуален ПИН код. Вие определяте категориите продукти, които да се закупуват с картата*. При зареждане е възможно да въвеждате показание на километража и чрез euroShell Online да проследявате средната консумация на гориво.

Услугата euroShell Online осигурява лесно администриране и контрол на разходите. euroShell Online е интернет базирано приложение, което ползвате с потребителско име и парола, и чрез което имате 24-часов достъп до вашите транзакции с карти euroShell Card.

Услугата e-mail Reports е справка за зарежданията и покупките, направени с карти euroShell Card в България и в чужбина. Справката съдържа информация за датата, номера и стойността на фактурата, както и детайли за всички транзакции с карти euroShell Card, а също и обобщения за закупените горива и стоки.

*Видове и категории карти euroShell:

Поименна карта: Собственикът на картата използва картата euroShell независимо от регистрационния номер на МПС. При поименните карти в България за контрол на транзакцията се използва подписът върху картата и подписът върху касовия бон.

Карта според регистрационния номер на МПС: Използва се от водача на МПС със съответния регистрационен номер. При този вид карта персоналът на търговския комплекс проверява регистрационния номер, отбелязан върху картата с релефен отпечатък и магнитна лента.

0 категория: при закупуване на дизелово гориво, такси за преминаване по автостради, пътища, фериботи, мостове или тунели

Първа категория: при закупуване на гориво от всеки вид (дизел, бензин, автогаз) и такси при преминаване по автостради, фериботи, мостове или тунели

Втора категория: при закупуване на гориво от всеки вид, консумативи, необходими за хода на автомобила, автомивка, както и такси при преминаване по автостради, фериботи, мостове или тунели

Трета категория: с право на закупуване на всички видове продукти, предлагани в търговските центрове Shell и услуги, свързани с картата euroShell.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:47 | 12.09.22 г.
fallback