fallback

Трейс с договор да строи две детски градини в София

Трейс София ЕАД е дружество от групата на Трейс Груп Холд АД

12:01 | 17.03.09 г.

Трейс София ЕАД ще изпълнява договори за изграждането на две детски градини на обща стойност над 5 млн. лв., съобщи дружеството чрез БФБ-София.

Компанията започна изграждането на нова детска градина в столичния квартал Стрелбище в понеделник. Детската градина, в която ще се обучават над 100 деца, е разположена на терен от 5 дка.

Сградата ще бъде на два етажа и в нея ще има зали за обучение, спални помещения, басейн, физкултурен салон, топла и студена млечна кухня, складови и битови помещения. По договор градината трябва да бъде завършена за 11 месеца. Изграждането й се финансира от инвестиционната програма на Столична община и е на стойност 3,57 млн. лв.

Трейс София ЕАД подписа договор и за изграждането на двуетажна пристройка и физкултурен салон към съществуваща едноетажна сграда на ЦДГ № 51 в район Сердика. Поръчката е на обща стойност е 1,6 млн. лв, а срокът за изпълнение 11 месеца.

Трейс София ЕАД участва в Обединение Метро Трейс и Обединение Метро Младост, които съответно изграждат разширението на столичното метрото в центъра и в кв. Младост. Двата обекта, в които водещ парньор е Трейс Груп Холд АД, са на обща стойност 392,3 млн. лв.

Трейс София ЕАД е дружество от групата на Трейс Груп Холд АД.

За последните 12 месеца пазарната капитализация на Трейс Груп Холд АД намалява със 77,86% до 67,2 млн. лв.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:40 | 29.08.22 г.
fallback