fallback

Над 80 скиори и сноубордисти в надпревара за Купата на БФБ

Нито Стартът от Световната купа по ски за жени в Банско, нито желанието за пътуване по време на четирите почивни дни, а още по-малко кризата, попречиха броят на желаещите да достигне миналогодишния рекорден обем

08:31 | 27.02.09 г.
Автор - снимка
Създател

Общо 84 представители на цялата инвестиционна общност заявиха участие в състезанието по ски и сноуборд за Купата на БФБ – София, което ще се проведе на 28 февруари 2009 г. в к. к. Боровец.

Нито Стартът от Световната купа по ски за жени в Банско, нито желанието за пътуване по време на четирите почивни дни, а още по-малко кризата, попречиха броят на желаещите да достигне миналогодишния рекорден обем.

„Очевидно състезанието се превърна в очаквано и неотменно събитие в календара на много любители на ските и сноуборда от българската инвестиционна общност. Сега зимата ни зарадва с нов сняг дни преди турнира, а конкуренцията отново ще бъде жестока, особено сред мъжете скиори, тъй като ще участват и тримата победители от предишните години” каза Тони Марков, председател на Клуб на журналистите ААА.

Четвъртото издание на турнира е подкрепен финансово от БФБ – София и „Инвестбанк”, а медиен партньор е Investor.bg.

И тази година в него ще участват представители от всички сфери на капиталовия пазар – инвестиционни посредници, институционални инвеститори, емитенти, институции, медии и индивидуални инвеститори.

Групата на мъжете скиори, както винаги, е най-голяма и наброява 57 участника. В гигантския слалом за жени участничките 16, а сноубордистите са 11, като сред тях има и 2 представителки на нежния пол.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:37 | 07.09.22 г.
fallback