fallback

Четвърто състезание по ски и сноуборд за Купата на БФБ - на 28 февруари

Участниците ще се съревновават в три стартови групи – ски-мъже, ски-жени и сноуборд, като всеки от тях ще има възможност да направи по две спускания и да се класира с по-доброто от времената си от двата манша

14:26 | 18.02.09 г.
Автор - снимка
Създател

Традиционното състезание по ски и сноуборд за Купата на Българска фондова борса – София, ще се проведе за четвърта поредна година на 28 февруари (събота) в курорта Боровец.

БФБ – София и Клуб на журналистите ААА отново отправят предизвикателство пред любителите на снежните спортове от цялата инвестиционна общност да се срещнат и премерят сили на гигантския слалом пред хотел „Рила”. Състезанието ще се проведе с подкрепата на БФБ-София и „Инвестбанк“, а медиен партньор е Investor.bg.

„За първи път правим състезанието в разгара на сезона и очакваме голям интерес като се има предвид, че броят на състезателите почти достигна 100 в последното му издание“, заяви Тони Марков, председател на Клуб на журналистите ААА.

Участниците ще се съревновават в три стартови групи – ски-мъже, ски-жени и сноуборд, като всеки от тях ще има възможност да направи по две спускания и да се класира с по-доброто от времената си от двата манша. Преди това, до 25 февруари, състезателите трябва да заявят своето участие на телефони 02 987 00 06, 02 987 02 43 или на електронна поща office@aaa-comm.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:42 | 10.09.22 г.
fallback