fallback

АП избра консултант по приватизацията на Булгартабак Холдинг

Обединение между Адвокатско дружество “Събев и съдружници” и “Евро-Финанс” АД ще изготви приватизационна оценка на държавното участие в капитала на холдинга

17:32 | 03.02.09 г.
Автор - снимка
Създател

Агенция за приватизация избра обединение между Адвокатско дружество “Събев и съдружници” и “Евро-Финанс” АД да изготви анализ на правното състояние, информационен меморандум и приватизационна оценка на държавното участие в капитала на Булгартабак Холдинг АД, съобщиха от агенцията.

В срок до 14 дни се очаква да бъде подписан договора за възлагане на изготвянето на анализ на правното състояние, информационен меморандум и приватизационна оценка на дружеството.

Оферти за участие в процедурата за изготвяне на приватизационна оценка на тютюневия холдинг подадоха още Прайсуотърхаускупърс България ЕООД, Обединение на Адвокатско дружество “Камбуров и съдружници” и “Транзакта” ООД, и адвокатско дружество “Кръпов и Варадинов”.

През май миналата година Булгартабак Холдинг удължи договора си за консултантски услуги с адвокатско сдружение „Събев и съдружници”- „Евро-Финанс” АД - „Балканска консултантска компания” ООД до 31 май 2009 г. Същият консорциум бе определен за консултант при извършване на преструктурирането на Булгартабак холдинг АД през май 2006 г.

Последната сделка с книжата на Булгартабак Холдинг е от 13 януари на ниво от 18 лв. за брой.

Свързани компании:

Булгартабак - холдинг АД(BTH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:03 | 12.09.22 г.
fallback