fallback

Puls.bg – всичко за здравето

13:31 | 12.01.09 г.
Автор - снимка
Създател

Непосредствено след празничната разточителност темите за здравето и балансирания начин на живот са особено актуални.

Да отговори компетентно на всеки въпрос по темата – такава е амбицията на навършващият две години портал Puls.bg. Най-ново попълнение в портфолиото на Инвестор.БГ, сайтът предоставя на достъпен език разнообразие от четива, посветени на здравословното ежедневие, на актуалното в медицината, на възможните проблеми и на техните решения.

Водещи са авторските статии, съчетаващи сериозна и лайфстайл тематика. Изготвят се от над 50 практикуващи лекари и специалисти в различни здравни области. Това прави сайта надежден ориентир както за медици, така и за широката аудитория.

Съвсем професионално, всяка от рубриките в Puls.bg притежава собствена „специализация“: „Здравословен живот“, например, извежда най-актуалните новини по темата, съветва читателите си как да се хранят здравословно, да изглеждат добре, да релаксират и да живеят по-пълноценно; „Заболявания и състояния“ съдържа над 250 пълни описания на заболявания, както и интересни видео материали; „Диагностика и лечение“ предлага тестване на индивидуалното здраве, запознава с различни процедури и методи на лечение; в „Справочник“ всеки може да направи справка за лечебните заведения в страната, да открие най-близката аптека или да се допита до здравното законодателство

За лесен контакт с потребителите порталът разполага с интерактивен дизайн, извеждащ на първа страница най-интересното от всяка рубрика, темата на седмицата, актуалната анкета, разнообразието от тестове с цел образование и диагностика. Директен е и достъпът до форума – най-активен в областта си с 15 341 членове и 8746 теми. Това е място на ежедневен диалог между хора със здравословни проблеми и лекари, помагащи с компетентното си мнение.

Лидер по популярност в своя сегмент с над 12 000 посетители дневно, Puls.bg отскоро може да бъде открит под името „Здраве“ в заглавната лента към всеки сайт от групата Инвестор.БГ. В портфолиото на компанията се включват още медийните проекти Investor.bg, Dnes.bg, Tialoto.bg, Automedia.bg, Blog.bg, Teenproblem.net, Gol.bg, Nasamnatam.com, Rss.bg; порталите за онлайн услуги Start.bg, Snimka.bg, Aha.bg, Mp3.bg и сайтът за търсене и предлагане на работа Rabota.bg.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:55 | 07.09.22 г.
fallback