fallback

Днес ще се проведе отложеното акционерно събрание на Холдинг Пътища

За днес е свикано и отложенето поради липса на кворум Общо събрание на акционерите на Холдинг Пътища

10:05 | 05.01.09 г.

За днес е свикано отложенето поради липса на кворум общо събрание на акционерите на Холдинг Пътища АД. Двете точки в дневния ред са избиране на одитен комитет и гласуване на възнаграждения от съответно 3,84 млн. лв. за председателят на надзорния съвет Васил Божков,  100 хил. лв. за изпълнителният директор и председател на управителния съвет Орлин Хаджиянков и 60 хил. лв. за зам. председателя на управителния съвет и изпълнителен директор Филип Стоянов.

Днес ще се проведе и аукционът за неизползваните права в увеличението на капитала на Ломско пиво АД. Общо са издадени 4,5 млн. права, като с 3 права ще може да се запише 1 акция с емисионна стойност 2.5 лв. Все още не е оповестено колко права отиват на аукциона. В дните за свободна търговия с правата са изтъргувани 3,8 млн. права. Капиталът ще бъде увеличен ако бъдат платени най-малко 500 хил. нови акции.

Продължителността на фазата на въвеждане на поръчки е от 13:15 ч. до 13:45 ч.

Днес е последния ден за сключване на сделки, даващи право на купувача да участва в общото събрание на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ. Акционерите ще избират одитен комитет.

Във вторник (6 януари) ще се проведе общо събрание на Медика АД. Ще се гласува за избор на одитен комитет и за промени в устава. Също във вторник започва тъговията с облигационната емисия на Хлебни изделия - Подуяне АД. Емисията е с общ номинал от 6 млн. евро, разпределени в 6 000 облигации, всяка с номинал от 1 000 евро.

В петък (9 януари), акционерите на ФИА България АД ще гласуват за промяна на името, което да стане Мен Инвестмънт Груп, а дружеството да придобие холдингова структура. Ще се гласуват и промени в устава и органите на управление, промяна в предмета на дейност, приемане на договори за сключване на банков кредит и избор на одитен комитет.

В събота (12 януари) акционерите на Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ ще гласуват за избор на одитен комитет. Също в събота акционерите на Армейски холдинг АД ще гласуват за избор на одитен комитет и избор на регистриран независим одитор за 2008 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:32 | 01.09.22 г.
fallback