fallback

Предлагат 21 хил. дка в Софийско при средна начална цена от 36 лв.

На 16 декември бяха обявени търгове за земя, включително 21 130 декара в Софийска област и 24 000 декара в oбласт Видин

12:57 | 21.12.08 г.

Министерството на земeделието и горите организира трети национален търг за продажба на земеделски земи, като се предлагат 21 хил. дка в Софийска област при средна минимална цена в поименни компенсационни бонове (PKB) от 107,96 лв./дка. В петък търговията с тези компенсаторни инструменти приключи при цена от 33 ст. за 1 лв. номинал, следователно средната минимална цена на декар е 35,64 лв.

На 16 декември 2008 г. Министерството на земеделието публукува обява за търгове за земя, включително 21 130 декара в Софийска област и 24 000 декара в oбласт Видин. 

Крайният срок за подаване на заявленията за участие в търга е 30 календарни дни от датата на последната публикация на заповедта. Когато последният ден от срока е неприсъствен, срокът изтича в следващия присъствен ден.

Резултатите от търга ще се обявят в срок от 15 календарни дни след изтичането на крайния срок за подаване на заявленията за участие. Протоколът с резултатите ще се обяви на публично място в сградите на съответните общински служби по земеделие и в Областна дирекция "Земеделие" - Софийска област.

Тук може да  се види ълен списък на предлаганите имоти в Софийска област. Все още не е публикуван списък на предлаганите имоти в област Видин.

 

Свързани компании:

ЕЛАРГ Фонд за Земеделска Земя АДСИЦ-облигации падежирани(4ECA)

Агро Финанс АД(AGF)

Агроенерджи Инвест АДСИЦ(AGI)

Булленд инвестмънтс АДСИЦ(LAND)

Адванс Терафонд АДСИЦ(ATER)

Поименни компенсационни бонове(BLKC)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:25 | 06.09.22 г.
fallback