fallback

Какви да са комуникациите с инвестиционната общност по време на криза?

Около този въпрос ще се фокусират дискусиите по време на конференция, организирана в петък от Българската асоциация по връзки с инвеститорите. Събитието ще се проведе в Best Western Сити Хотел в София с медийното партньорство на Investor.bg

08:21 | 11.12.08 г.
Автор - снимка
Създател

В условията на глобалната финансова криза комуникацията с инвестиционната общност става все по-сложна и осъществяването й е голямо предизвикателство за компаниите. Какво искат да чуят инвеститорите и регулаторите и какво могат, трябва и искат да кажат компаниите?

Около този въпрос ще се фокусират дискусиите по време на конференция, организирана в петък от Българската асоциация по връзки с инвеститорите. Събитието ще се проведе в Best Western Сити Хотел в София с медийното партньорство на Investor.bg.

Включените теми в конференцията са: „Практики и процедури за спазване на нормативната уредба от емитенти и публични дружества“, „Одитен комитет и приноса му за доброто корпоративно управление“, „Предстоящи промени в регламента за провеждане на Общо събрание на акционерите“ и др.

За участие са поканени експерти от Комисията за финансов надзор и експерти с международен опит в областта на връзки с инвеститорите и корпоративното управление от Италия и Франция, представители на счетоводни, консултантски фирми, представители на Българската асоциация на управляващите дружества (БАУД), Клуб на журналистите ААА и др.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:53 | 13.09.22 г.
fallback