fallback

Няколко ОСА са ключовите събития в корпоративния календар за седмицата

08:04 | 17.11.08 г.
Автор - снимка
Създател

В първия ден на новата седмица стартира търговията с новите акции на Балкантурист Елит АД. Емисията на дружеството е издадена в резултат на увеличаване на капитала на дружеството от 10 178 687 лв. на 39 105 647 лв. и е в размер на 28 926 960 лв., разпределени в 28 926 960 броя обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. всяка.

Днес ще се състои и Общото събрание на акционерите (ОСА) на Изгрев-66 АД. Утре пък ще бъдат проведени ОСА на Медийни системи АД, ТБ Стопанска и Инвестиционна Банка АД, както и извънредното ОСА на Ефектен унд Финанц-Имоти АДСИЦ

Във вторник е последната дата, на която желаещите да участват в предстоящото ОСА на ТК-Холд АД трябва да придобият акции от капитала на дружеството. През същия ден ще бъде проведен и аукционът за правата, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на Холдинг Варна АД.

В сряда, 19 ноември, е крайният срок за придобиване на акции от капитала на Топливо АД, които да са с право на участие в насроченото за 6 декември ОСА на дружеството.

На 20 ноември, четвъртък, своите Общи събрания ще проведат акционерите на Софарма АД, Софарма Логистика АД, Софарма Билдингс АДСИЦ и Софарма имоти АДСИЦ.

Четвъртък е и крайният срок за придобиване на акции от капитала на БенчМарк фонд имоти АДСИЦ, ИД БенчМарк фонд 2 Акции АД, Хидроизомат АД и Пропъртис Кепитъл Инвестмънтс АДСИЦ от желаещите да вземат участие в предстоящите ОСА на изброените дружества.

Корпоративният календар на БФБ приключва седмицата с Общото събрание на акционерите на Деспред АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:40 | 08.09.22 г.
fallback