fallback

Финансисти ще обсъждат влиянието на кризата в регионален план

Форумът, който се организира за втора поредна година от SeeNews и чийто медиен партньор е Investor.bg, събира на едно място представители на финансовите пазари, агенциите за кредитен рейтинг, консултанти, банкери, инвеститори

08:08 | 13.11.08 г.
Автор - снимка
Създател

Финансисти от световно известни компании ще се съберат на 2 декември на Форума за финансови услуги в Югоизточна Европа в хотел Шератон в София, за да обсъдят влиянието на глобалната криза върху страните от региона.

Форумът, който се организира за втора поредна година от SeeNews и чийто медиен партньор е Investor.bg, събира на едно място представители на финансовите пазари, агенциите за кредитен рейтинг, консултанти, банкери, инвеститори, брокери, финансови съветници.

Водещата тема на тазгодишния форум ще е по какъв начин световната финансова криза се отразява на държавите в региона.

Хендрик Бремер, партньор в австрийския клон на международната консултантска компания Roland Berger, ще анализира какви са следващите стъпки, които икономиките на балканските страни трябва да предприемат, за да преодолеят последствията от кризата.

Презентации ще изнесат специалисти от всички сектори на икономиката – банки, инвестиционни фондове, взаимни фондове, пенсионни фондове и др. Финансови експерти от България и Югоизточна Европа ще коментират динамичните промени във финансовия сектор в условията на криза, тенденциите и последиците на макро- и микроикономическо ниво.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:46 | 04.09.22 г.
fallback