fallback

Три дружества заявиха преместване на "Неофициален пазар", сегмент "А"

КТИ Съединение, Оптела и ЗММ-Металик в момента са листнати на Неофициален пазар, сегмент "Б", където няма непрекъсната търговия

09:41 | 11.11.08 г.

Корпорация за технологии и иновации Съединение АД, дъщерните му ЗММ-Металик АД и Оптела-лазерни технологии АД са подали заявление за преместване на емисиите им акции на "Неофициален пазар на акции", сегмент "А", съобщи БФБ-София.

И трите дружества в момента са листнати на "Неофициален пазар на акции", сегмент "Б", който е организиран само на аукционен принцип и няма непрекъсната търговия.

КТИ Съединение е подало и заявление за допускане до търговия на акциите от увеличението на капитала на дружеството, които са 9 000 024 броя с номинал 1 лев. Увеличението бе със собствени средства като капиталът нарасна до 12 000 032 лв.

През септември стана ясно, че Съветът на директорите на Оптела-лазерни технологии е взел решение за увеличение на капитала на дружеството с 1,5 млн. лв. до 10,635 млн. лв., чрез издаване на права. Всяка нова акция ще е с емисионна стойност 2 лв. и номинална стойност 1 лв.

 

Свързани компании:

ЗММ-Металик АД(3ZD)

Оптела- лазерни технологии АД(PTP)

Корпорация за технологии и иновации Съединение АД(KRS)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:27 | 28.08.22 г.
fallback