fallback

Монбат търси директор продажби

Търсят се кандидати с опит между 1 и 3 г.

17:50 | 27.10.08 г.

Във връзка с разширяване на дейността си Монбат желае да присъедини към екипа си комуникативна и отговорна личност за позицията "Мениджър продажби", показва ВИП обява в Rabota.bg.

Отговорностите на кандидата са да установява и поддържа дългосрочни отношения с нови и настоящи клиенти на компанията, да познава, предлага и продава пълната гама от продуктите на компанията, да изготвя оферти и води търговска кореспонденция.

Монбат предлага стабилна позиция във водеща компания, мотивиращо възнаграждение, служебен автомобил, мобилен телефон, лаптоп.

Изискванията към кандидатите са задължително е владеенето на английски език , втори език – руски или друг западен е с предимство. Изискват се способност за продажби, аналитичност и отлична делова комуникативност, умения за изграждане на контакти и търговски усет, отговорност и организираност, способност за работа в динамична бизнес среда, отлична компютърна грамотност, особено MS Excel и наличие на шофьорска книжка.

Търсят се кандидати с опит между 1 и 3 г.

Днес стана ясно, че за първите девет месеца на 2008 г. дружеството е реализирало нетни приходи от продажби в размер на 135,158 млн. лева, което представлява ръст от 59,15% в сравнение със същия период на 2007 г. Печалбата преди данъци възлиза на 23,28 млн. лв. Прогнозите на ръководството бяха за приходи от 136,98 млн. лв. и печалба от 24,04 млн. лв. преди данъчно облагане.

„Неизпълнението на направените прогнози се дължи на резкия спад на цената на оловото, което е довело респективно до спад в продажните цените на реализираната продукция“, става ясно от съобщението на Монбат.

Свързани компании:

Монбат АД(MONB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:30 | 13.09.22 г.
fallback